Wergeland, Henrik

Bibliografi:

  • Digte. Første Ring (dikt) 1829
  • Skabselsen, Mennesket og Messias (dikt) 1830
  • For Almuen (folkeopplysning) 1830-32
  • Om norsk Sprogreformasjon (essays) 1832
  • Digte. Anden Ring (dikt) 1833
  • Papagøjen (drama) 1835
  • Barnemordersken (drama) 1835
  • Poesier (dikt) 1838
  • For Arbeidsklassen (folkeopplysning) 1839-45
  • Jan van Huysums Blomsterstykke (dikt) 1840
  • Vinterblommer i Børnekammeret (barnebok) 1840
  • Norges Konstitutions Historie (historie) 1841-43
  • Venetianerne (drama) 1843
  • Den engelske Lods (dikt) 1844
  • Jødinden (dikt) 1844
  • Mennesket (dikt, omarbeidet utgave av Skabelsen…) 1845