Wesley Snipes (53) vil bli vampyrjeger igjen

«Blade» kan dukke opp i kommende superheltfilmer fra Marvel.

VAMPYRJEGER: Wesley Snipes i rollen han foreløpig har spilt i tre filmer, som vampyrjegeren Blade. Foto: NTB Scanpix
VAMPYRJEGER: Wesley Snipes i rollen han foreløpig har spilt i tre filmer, som vampyrjegeren Blade. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 53 år er ingen alder for en vampyrjeger, særlig ikke hvis du er halvt vampyr selv.

Wesley Snipes (53) har spilt rollen som den fåmælte og hardtslående vampyrjegeren Blade gjennom tre filmer, den første fra 1998.

Selv om kritikernes entusiasme stilnet mer for hver av filmene, med foreløpig bunnpunkt for «Blade Trinity» fra 2004, kan det være duket for en gjenoppliving av Snipes' karakter, som i utgangspunktet er basert på en Marvel-tegneseriefigur.

- Vi ser verdien I et nylig intervju med Huffington Post sier Snipes selv at han har diskutert muligheten for et comeback. I så fall blir det som en av karakterene i Marvels etter hvert så brede superheltunivers, og muligens i en av de planlagte «Avengers»-oppfølgerne.

I flere av tegneseriene filmuniverset baserer seg på, samarbeider Blade med nettopp Avengers og paraplyorganisasjonen S.H.I.E.L.D.

- Det finnes alltid en mulighet. Det er opp til Marvel, de bestemmer flyten framover. Samtalene har vært lovende. De ser verdien i det, og vi ser verdien i det, sier Snipes selv, og forsikrer at han fremdeles er i god nok form til å innta rollen som Blade igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.