Wesleys kunst

Fredag skal actionhelten Wesley Snipes vise oss krigskunst i premierefilmen «Art of War». Delta i filmkonkurransen

Wesley Snipes har på korttid etablert seg som en av Amerikas store actionhelter. Han slo gjennom for fullt i «Demolition Man». Her spilte han en slem skurk som Sylvester Stallone og Sandra Bullock må få has på. Wesley Snipes forflyttet seg raskt fra skurk til helterollene. En av hans største suksesser er som halvt menneske og halvt vampyr i «Blade».

Nå er altså Wesley klar med en ny halsbrekkende actionfilm kalt «Art of War». Det hele starter med at en gruppe kinesiske flyktninger blir funnet drept i en container i New York. Wesley spiller hemmelig agent som blir ettersøkt for mordet på den kinesiske ambassadøren. Når man offisielt ikke eksisterer, havner man i litt av en suppe når man blir arrestert for mord.

Delta i Dagbladet.nos «Art of War»-konkurranse

Teddys eventyr

Ellers byr fredagen på «Et lite juleeventyr». Det er en svensk barnefilm om lille Ina som mister sin kjære teddybjørn Nonna på t-banen i værste rushtid. Filmen følger teddyen Nonoos eventyr fra Stockholm til Kiruna i nord, men kommer han seg hjem til jul?

Den norske filmen «Soul Deep» er 50 minutter om om snowboard folkets farrtsfylte livstil. Regien er ved Sjur Paulsen og Eivind Drivflaadt.