Westergale

Standupkomikere, sms-chat-programledere og Jono El Grande. Westerdals reklameskole er skolen for alle vi ikke trodde gikk på skole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ONSDAG MORGEN, FORRIGE UKE. Seks unge mennesker, alle kledd i hvit Kripos-kjeledress, går langs Karl Johan med to svære papplater mellom seg. De sier de er fra aksjonsgruppen «No Way», tilknyttet Norsk Handikapforbunds Ungdom. I dag skal de sperre dører og innganger på t-baner og trikker for å vise hvor dårlig kollektivtransporttilbudet er for handikappede.

De har foreløpig aksjonert i tre kvarter. Nå har det oppstått en viss uenighet om aksjonens retning.

- Hvis vi går dit du vil nå, det er ikke akkurat der TV 2 kommer til å stå laina opp, sier Siri Kristiansen til aksjonens leder, Trygve Andreas Tønnessen.

Aksjonsgruppen «No way» er elever ved Westerdals reklameskole, ute på høstens obligatoriske event . Det gjelder å få mest mulig oppmerksomhet om en ideell, ikke-kommersiell sak. De burde kanskje ha fått godkjennelse av Norges Handikapforbund før de iverksatte denne aksjonen, men.

- Du skjønner jo at vi burde stå et annet sted. Utenfor Stortinget-stasjonen, for eksempel. Et sted vi risikerer å bli kastet vekk av sikkerhetsvakter, sier Siri Kristiansen. Når hun ikke studerer, er hun aktiv standupkomiker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer