Westli-i-i-i-fe!!!

8500 hysterisk hylende fans tok imot Westlife da de entret scenen i Vallhall i går kveld. Noen hadde ventet i månedsvis på å oppleve heltene live.

- Vi fikk billettene i julegave, forteller Thea Johansen (13), Martine Bogen Jacobsen (11) og Live Johansen (10). De ankom Vallhall flere timer før konsertstart for å sikre seg plass helt i fremste rekke. - Gutta i Westlife er kule og søte. Shane er aller søtest, mener jentene, som har vært på konsert med både Britney Spears og Spice Girls i Oslo Spektrum. Men ingen slår Westlife.

- Hva med musikken da?

- Den er også bra. Jeg har platene hjemme, men jeg kan ikke absolutt alle tekstene, forteller Thea. Noen få minutter før klokka 21 kommer de første tonene av «Dreams Come True» ut gjennom høyttalerne, og Shane, Kian, Bryan, Mark og Nicky materialiserer seg på scenen iført romdrakter. - Hello Oslo! brøler Shane og får et vanvittig hylekor til svar.

HELTER: Bryan, Nicky, Kian, Shane og Mark har holdt 56 konserter i Irland og Storbritannia siden begynnelsen av februar. Dette er deres aller første turné. I dag reiser de videre til Sverige.