Westlife amok på hotellrom

Natta før konserten i Vallhall raserte tenåringsyndlingene i Westlife et hotellrom på Oslo Plaza.

Det var natt til søndag at gutta i boybandet Westlife hadde et vel heftig nachspiel på Bryan McFaddens hotellrom på Oslo Plaza. Verst skal det ha gått ut over senga, som sto igjen med brukket ramme og brukne bein, mens resten av rommet fløt av flasker, glass og sigarettsneiper, skriver Verdens Gang.

Gjorde Oslo

Før bandet trakk seg tilbake til nachspielet på hotellet, skal de ifølge avisa ha hatt en lang kveld på Oslos utesteder. Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan, Nicky Byrne og Bryan McFadden skal ha endt opp på nattklubben Neon før de bestemte seg for å trekke seg tilbake på hotellet for å fortsette festen der.

- De var ikke veldig beruset da de gikk fra oss på Neon klokka 02.30, sier Cecilie Torp-Holte i plateselskapet BMG til VG.

Hun vil ikke kommentere hva som skal ha skjedd på hotellet senere på natta, men avisa skriver at gjesten i naborommet klaget på guttas bråk. Hotellets sikkerhetsvakter måtte dermed be Westlife-gutta om å dempe seg.

Oslo Plaza kontaktet plateselskapet etter ramponeringen, som bekrefter overfor VG at de irske tenåringsidolene må betale ødeleggelsene selv.

<B>NACHSPIEL</B>: Natta før konserten i Vallhall hadde gutta i boybandet Westlife et vel heftig nachspiel på Bryan McFaddens hotellrom på Oslo Plaza.