Westliiife!

Fansen følger Westlife overalt. I går stimlet de sammen foran Hotel Royal Christiania og Oslo Spektrum med kameraene parate.

Der Westlife til enhver tid befinner seg, er det også en hærskare av fans. Til og med i hotellkorridorene svirrer det jenter som har leid seg rom med håp om å støte på idolene sine. Men det stopper ikke gutta fra å gjøre som de vil.

Nabogutter

- Vi har vært ute i byen i dag vi, sier Mark Feehily.

- Men det er klart det kan bli skremmende hvis det kommer en hel skokk. Vi forsøker å se på det som noe som har med jobben vår å gjøre, og ikke oss som mennesker. Ellers kunne vi jo begynne å tenke at det er noe spesielt med oss, og det er det jo ikke. Vi er fem vanlige, irske gutter, sier Mark Feehily.

Men i noen opphetede Spektrum-timer før konsert er nabogutt-stemplet ikke verd fem øre blant fansen. Her skal fråtses.

Godt forhold

9000 ihuga Westlife-fans hadde sikret seg billett til gårsdagens konsert, og de unge jentene dominerer.

- Vi har et veldig godt forhold til fansen vår, de er «wonderful», sier Mark Feehily overbevisende.

- Og vi er blitt mer vant til det. Når vi er hjemme, er det jo ikke sånne tilstander, sier Bryan McFadden.

Meldinger

Nicky og Bryan kommer fra Dublin, mens Shane, Kian og Mark kommer fra byen Sligo. Når gutta har en melding til hverandre de ikke vil at andre skal få med seg, snakker de irsk sammen.

- Det er genialt, ingen forstår jo det, sier Bryan.

PÅ PLASS: Ventetida har ganske sikkert vært lang og uutholdelig, men endelig entret Mark, Nicky, Bryan, Shane og Kian scenen i Oslo Spektrum, og tårene kan begynne å strømme.