«Westworld»: Endelig får vi se mer til Ingrid Bolsø Berdal

Se trailer fra episode fire.

«WESTWORLD»: Ingrid Bolsø Berdal er med i episode fire av «Westworld», som går på HBO Nordic. Video: HBO Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveldens «Westworld» dukker Ingrid Bolsø Berdal opp igjen.

Se trailer øverst i saken.

I rollen som Armistice, den menneskelignende roboten, blir Ingrid Bolsø Berdal i denne episoden veldig sentral for «mannen i svart», og hva som skjer videre.

- Se på det blikket!

Den stjernespekkede serien er basert på sci-fi-klassikeren med samme navn fra 1973, og hadde premiere på HBO i oktober. Kveldens episode er den fjerde som sendes, og Dagbladets anmelder er imponert av Berdals innsats.

- Ohoi, dette oser det superskurk av! Se på det blikket! To replikker og én liten håndbevegelse, og brått ble hun en av de mest interessante robotene i serien. Jeg tipper vi kommer til å se langt, langt mer av Ingrid Bolsø Berdal i kommende episoder av «Westworld», som for øvrig er den desidert mest interessante serien på tv akkurat nå. Den bør åpne mange Hollywood-dører for henne, sier Dagbladets tv-anmelder Marie Kleve.

Fikk terningkast seks

I «Westworld» foregår handlingen i en fornøyelsespark som bruker menneskelignende roboter som skuespillere. Av Dagbladets Christopher Pahle, fikk serien terningkast seks.

- Halvveis ut i første episode, da Ingrid Bolsø Berdal kommer ridende inn i byen akkompagnert av en stadig eskalerende instrumentalversjon av Rolling Stones' «Paint It, Black», innså jeg én ting: selv ikke ti ville hester kan dra meg ut av «Westworld» før dette er over, sier Pahle i anmeldelsen.

På rollelista finner man navn som Evan Rachel Wood, Ed Harris, Anthony Hopkins - og Ingrid Bolsø Berdal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer