Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Last Christmas» blir film

Wham-klassikeren «Last Christmas» blir julefilm

Kommer på kino i november 2019.

NY KLASSIKER?: Wham-klassikeren «Last Christmas» kommer på kino 15. november 2019. Det blir en julefilm med romantikk, som utspiller seg i London. Her er sangeren George Michael under en konsert. Foto: Topfoto/ NTB Scanpix
NY KLASSIKER?: Wham-klassikeren «Last Christmas» kommer på kino 15. november 2019. Det blir en julefilm med romantikk, som utspiller seg i London. Her er sangeren George Michael under en konsert. Foto: Topfoto/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

15. november 2019 slippes den nye julefilmen «Last Christmas» på kinoer verden over, melder Variety.

Filmen vil naturligvis inneholde den klassiske Wham-låta med samme navn, samt en rekke upubliserte låter fra den avdøde artisten George Michael.

Romantisk julefilm

I hovedrollene finner vi Emilia Clark, kjent for sin rolle som Khaleesi i tv-serien «Game of Thrones», samt skuespilleren Henry Golding.

IKON: Popstjerna George Michael ble 53 år gammel, og døde av hjertestans i sin egen seng første juledag 2016. Video: AP/NTB ScanpixVis merVis mer Vis mer

Selv om store deler av prosjektet fremdeles er hemmeligstemplet, røper magasinet at julefilmen blir beskrevet som en «juleromanse som finner sted i London».

Gjennom filmen vil vi følge karakteren Kate, som spilles av Emilia Clarke, gjennom en noe rotete hverdag i London.

I løpet av filmen tar Kate en rekke dårlige valg, som blant annet fører til at hun får seg en jobb som utkledd alv i en julebutikk som er åpen hele året rundt.

Karakteren Tom, som spilles av Henry Golding, virker nesten for god til å være sann da han dukker opp, og ser Kate for den hun virkelig er.

Ny musikk

George Michael døde 25. desember 2016, etter en hjertesvikt, 53 år gammel.

I løpet av sin artistkarriere vant Michael to Grammy-priser, og solgte over 115 millioner album.

Likevel har ikke fansen hørt alt fra artisten. Den nye julefilmen lover nemlig tidligere upubliserte låter fra den populære sangeren.

Det er foreløpig ikke kjent om flere kjente og publiserte låter fra Michael er med i den kommende filmen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!