Whitney fikk bank av Bobby

Bobby Brown er siktet for mishandling.

Søndag kveld rykket politiet ut til Whitney Houston og Bobby Browns bolig etter å ha fått meldinger om husbråk.

Da politiet kom til stedet, var Brown forduftet. Han var reist til flyplassen for å hoppe på første fly til California. Ifølge politiet hadde Houston synlige skader i ansiktet. Deriblant en blodutredelse på venstre kinn, og et kutt på innsiden av overleppa. I politiforklaringen forteller den falmede superstjernen at Brown truet med å «beat her ass» - hvorpå han slo henne med flat hånd.

Siktet for mishandling

I går ettermiddag møtte Brown i retten, hvor han ble formelt siktet for mishandling av sin kone, og deretter løslatt.

7. januar må han møte i retten og svare for siktelsen.

Ifølge familiens talsperson er Brown lei seg for det inntrufne, og håper på tilgivelse fra sin kone.

Ifølge Georgias lov blir blir du automatisk siktet på politiets mistanke om mishandling. Den eventuelle fornærmede kan velge hvorvidt han/hun vil samarbeide eller ei. Det ifølge CNN.com.

Rosenrødt

Hva som forårsaket den ekteskapelige turbulensen, er ikke klart. Men i går ettermiddag var alt tilsynelatende rosenrødt igjen. En lokal tv-stasjon filmet entreen. Opptakene viser ekteparet ankomme rettsbygningen. Houston med et godt synlig blåmerke på venstre kinn, og ektemannens hånd kjærlig rundt seg.

- Vi er fremdeles sammen, sa Houston til en reporter, før det beryktede ekteparet suste av gårde, med «You Make Me Feel» (Like a Natural Woman) ljomende fra bilens stereoanlegg. Ifølge CNN sang Houston med, mens ektemannen kysset sin kone ømt på det forslåtte kinnet.

IKKE HVA HUN EN GANG VAR: Whitney Houstson bærer stadig mer preg av et hardt liv med dop, fyll og skandaler. Nå er ektemannen Bobby Brown siktet for å ha mishandlet henne.