Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Whitney hos sekt

Sånn har du aldri sett henne.

Whitney Houston (39) har oppsøkt en religiøs sekt i Israel i håp om å komme seg ut av dophelvetet.

Så sent som i forrige uke ble den falmende stjernen kjørt av gårde med blødende nese etter et hardt nachspiel, skriver Aftonbladet.

- Jeg elsker dere. Jeg elsker dere alle, ropte hun da hun startet sin pilgrimsreise i Israel tidligere denne uka. Med på reisen er barna og ektemann Bobby Brown.

Stjernen, som tidligere sa «Say No To Drugs», sluttet plutselig å følge sitt eget råd. Det ryktes om crack-misbruk, mishandling og hyppige overdoser. Den en gang så kjernesunne og vakre syngedamen har vært døden nær flere ganger, og ser ut til å være omtrent dobbelt så gammel som sine 39 år.

Nå håper hun at «Black Hebrew» kan hjelpe henne ut av uføret. Den religiøse sekten består av cirka 2 000 afro-amerikanere som emigrerte fra USA til Israel i 1969. De spiser ikke kjøtt, melkeprodukter eller sukker. De er polygame, og det er lederne som bestemmer hvem som får gifte seg. Prevensjon er forbudt.

Så langt har Whitney badet i den hellige Jordan-elva, og viet seg til bønn. Ifølge en kilde i The Sun, kommer Whitney og Bobby godt overens med sektlederne.

PILGRIMSFERD: Whitney er på pilgrimsferd i Israel. Her i intens bønn.
PRAISE THE LORD: Whitney lar seg rive med.
SKYGGEN: Whitney har levd hardt i de siste åra. Hun er bare skyggen av hva hun en gang var.
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media