Whitney som Bond-pike?

Popdivaen Whitney Houston står klar til å bli reddet av James Bond.

Popdronningen Whitney Houston er i snakk med produsentene for den nyeste James Bond filmen. Barbara Broccoli og Michael Wilson har avtalt et møte med Houston for å diskutere en eventuell rolle i filmen.

Den nye James Bond-filmen har foreløpig arbeidstittel «Bond 20», og hva den skal handle om er foreløpig topphemmelig. Men filmingen starter senere i år. Pierce Brosnan skal igjen spille agenten med rett til å drepe.

Whitney Houston (37) er for tida det heteste tipset i rollen som Bond-pike. Navnet til Catherine Zeta-Jones var oppe til diskusjon tidligere i år, men hun uttalte bastant at dersom hun kulle spille i en Bond-film, insisterte hun på å få lov til å spille Jane Bond! Dermed var hun ute av Bond-dansen.

Whitney Houston har hatt suksess på lerretet sammen med Kevin Costner i det romantiske drama «The bodyguard» hvor hun nærmest spilte seg selv. En popdiva som får dødstrusler og som ansetter Kevin Costner som beskytter. Hun har også spilt i «Waiting to Exhale» og «The Preacher's Wife».

I den siste tiden har Whitney Houston måtte tåle en del dårlig publisitet om blant annet narkotikamisbruk og ekteskapsproblemer.