Whitney trenger hjelp

NEW YORK (Dagbladet): Venner og beundrere av Whitney Houston (36) bønnfaller nå sangdivaen om å gjøre noe med det de tror er narkotikamisbruk.

Houstons hjemmeside på nettet oversvømmes av e-post som viser at Whitneys merkelige oppførsel de siste månedene bekymrer fansen.

Selv om Whitney Houston klarte å gjennomføre sin opptreden på Arista Records' jubileumsforestilling mandag, var det mange tegn på at Whitney ikke har det bra.

Ifølge New York Post har ektemannen Bobby Brown (31) tatt full kontroll over Whitney og dominerer henne totalt. Bobby Brown var selv innlagt på Betty Ford-klinikken for alkoholmisbruk i 1995.

Den merkelige oppførselen hennes nører kraftig opp under ryktene om kokainmisbruk, og nære venner som Natalie Cole og Dionne Warwick er blitt rådet til å snakke alvor med Whitney.

I januar ble det funnet 15,2 gram marihuana i Houstons bagasje da hun var på vei fra Hawaii til Los Angeles. I mars klarte hun ikke å stille opp i Rock and Roll Hall of Fame, hvor hun skulle synge for Aristas Clive Davis. Hun ble sparket fra årets Oscar-utdelingen fordi hun verken hadde stemme eller konsentrasjon.

HOUSTON, YOU HAVE A PROBLEM: Whitney Houston er i ferd med å bli en skandalebefengt diva.