Whitneys mann arrestert

Bobby Brown, den skandalebefengte mannen til Whitney Houston, er nå arrestert for besittelse av narkotika, promillekjøring og for å ha kjørt for fort.

LOS ANGELES: Arrestasjonen skjer bare noen uker før Whitney Houstons come-backalbum kommer ut.

- Bobby Brown er arrestert for besittelse av marihuana. Dessuten kjørte han for fort, og hadde verken førerkort eller forsikringsbevis med seg da vi stoppet ham, sier informasjonsansvarlig for politiet i Atlanta, Marion Lee.

Til sheriffen

Det var ved 03-tida torsdag morgen den profilerte R&B-sangeren, som er mest kjent for å være mannen til popdivaen Houston, ble stoppet i en Cadiliac av politiet i det trendy strøket Buckhead i Atlanta.

Den 33 år gamle Brown ville betale kausjon for å slippe fri, men måtte først innom sheriffen i DeKalb County for å svare for en del andre forseelser.

I DeKalb ble Brown arrestert i 1996 for promillekjøring, høy fart og manglende forsikringspapirer, men han møtte ikke opp da rettssaken mot ham kom opp. Siden har politiet her hatt arrestordre på Brown.

Nå vil Brown bli holdt fengslet i DeKalb fram til en rettshøring, opplyser politiet.

Lett i trøbbel

Brown har siden oppveksten i Boston hatt lett for å havne i trøbbel.

I 1995 var han involvert i et slagsmål i en nattklubb i Orlando, og samme år slo han også ned en sikkerhetsvakt ved et hotell i West Hollywood, Los Angeles.

TRØBBEL: Bobby Brown (33) er arrestert etter at han ble stoppet av politiet i Atlanta natt til i går. Her med kona Whitney Houston på vei til et Oscar-selskap i fjor.