GJØR WII-SPILLING MER PRESIS: Wii MotionPlus, som lanseres i juni, vil når du kobler den til Wii-kontrolleren gjøre spillkontrollene mer presise. Foto: Nintendo
GJØR WII-SPILLING MER PRESIS: Wii MotionPlus, som lanseres i juni, vil når du kobler den til Wii-kontrolleren gjøre spillkontrollene mer presise. Foto: NintendoVis mer

Wii blir mer presis i juni

Samtidig som «Wii Sports»-oppfølger.

(Dagbladet.no): Nintendo har inkassert mye skryt og penger for måten de tillater Wii-spillerne å styre på.

I mange spill har det imidlertid vært et hinder at Wii-kontrolleren ikke har vært nøyaktig nok til å finstyre en rekke operasjoner i spillene.

For å bøte på dette, fortalte Nintendo i fjor at de ville gi tilbehøret MotionPlus, som skal gjøre Wii-kontrolleren langt mer nøyaktig enn den er i dag. Med MotionPlus-pluggen koblet til enden av Wii-kontrolleren, vil spillerens bevegelser bli registrert enda mer presist - så lenge spillet støtter funksjonen.

Nå kan Nintendo opplyse om at MotionPlus blir lansert i Norge den 12. juni, i tide til «Wii Sports»-oppfølgeren «Wii Sports Resort» som kommer den 24. juli.

- Alle som har spilt på Wii kan huske det første øyeblikket da de oppdaget konsollens intuitive kontroller og skjønte at dette var en ny og fantastisk måte å kunne oppleve spill. Wii MotionPlus vil gjenskape denne følelsen og ta gameplayet til et helt nytt nivå når det gjelder realisme, sier markedssjef Laurent Fischer i Nintendo of Europe i en pressemelding.

Med hvert eksemplar av strandsportspillet vil det følge med ett eksemplar av MotionPlus, noe som garantert vil øke salgstallet - akkurat slik «Wii Sports» opplevde ettersom det følger gratis med alle Wii-konsoller.

I tillegg til «Wii Sports Resort», vil MotionPlus i første omgang gjøre kontrollene mer presise i «Virtual Tennis 2009», «Grand Slam Tennis» og «Tiger Woods PGA Tour 10».

Wii blir mer presis i juni