Wii blir mer presis i juni

Samtidig som «Wii Sports»-oppfølger.

GJØR WII-SPILLING MER PRESIS: Wii MotionPlus, som lanseres i juni, vil når du kobler den til Wii-kontrolleren gjøre spillkontrollene mer presise. Foto: Nintendo
GJØR WII-SPILLING MER PRESIS: Wii MotionPlus, som lanseres i juni, vil når du kobler den til Wii-kontrolleren gjøre spillkontrollene mer presise. Foto: Nintendo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nintendo har inkassert mye skryt og penger for måten de tillater Wii-spillerne å styre på.

I mange spill har det imidlertid vært et hinder at Wii-kontrolleren ikke har vært nøyaktig nok til å finstyre en rekke operasjoner i spillene.For å bøte på dette, fortalte Nintendo i fjor at de ville gi tilbehøret MotionPlus, som skal gjøre Wii-kontrolleren langt mer nøyaktig enn den er i dag. Med MotionPlus-pluggen koblet til enden av Wii-kontrolleren, vil spillerens bevegelser bli registrert enda mer presist - så lenge spillet støtter funksjonen.

Nå kan Nintendo opplyse om at MotionPlus blir lansert i Norge den 12. juni, i tide til «Wii Sports»-oppfølgeren «Wii Sports Resort» som kommer den 24. juli.- Alle som har spilt på Wii kan huske det første øyeblikket da de oppdaget konsollens intuitive kontroller og skjønte at dette var en ny og fantastisk måte å kunne oppleve spill. Wii MotionPlus vil gjenskape denne følelsen og ta gameplayet til et helt nytt nivå når det gjelder realisme, sier markedssjef Laurent Fischer i Nintendo of Europe i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer