Wii inn på alle norske SAS-hoteller

Men ikke på rommet.

(Dagbladet.no): Det er fortsatt en lang rekke hoteller verden rundt som har en spesialmodell av den aldrende spillkonsollen Nintendo 64 installert på rommene.

I fjor sommer introduserte imidlertid Radisson SAS Scandinavia-hotellet i Oslo et litt mer oppdatert spilltilbud, i form av Nintendos Wii-konsoll.

Denne ble riktignok ikke installert på selve hotellrommene, men i en egen «Wii Lounge». Alle som sjekket inn på hotellet fikk gratis tilgang på denne, og tilbudet viste seg raskt å bli populært.

Derfor utvider nå Radisson SAS spilltilbudet til alle landets 19 hoteller, som får hvert sitt Wii-rom.

- Våre gjester skal oppleve Radissonhotellene som attraktive - enten de er unge eller gamle. Dette er et bra tilbud for barnefamilier, men Nintendo Wii er et spill som også voksne liker - og du blir ganske fort hekta, sier markedssjef i Radisson SAS Norden, Ole Sorang i en pressemelding.

Spilltilbudet er et samarbeid mellom Radisson SAS og Nintendo-importøren Bergsala.

PÅ HOTELL OG BÅT: Nå er det installert Wii på alle Radisson SAS-hoteller i Norge. I fjor ble det også laget et Wii-rom på cruiseskipet Norwegian Pearl, der dette bildet er hentet fra. Foto: NCL / NINTENDO
PÅ HOTELL OG BÅT: Nå er det installert Wii på alle Radisson SAS-hoteller i Norge. I fjor ble det også laget et Wii-rom på cruiseskipet Norwegian Pearl, der dette bildet er hentet fra. Foto: NCL / NINTENDO Vis mer
Wii inn på alle norske SAS-hoteller