Will Smith om «The Fresh Prince of Bel-Air»

Will Smith klarer ikke å se de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air»

Skjemmes over egne skuespilleregenskaper.

FRESH PRINCE: Will Smith forteller Graham Norton at han syntes sine egne skuespillferdigheter ikke var noe gode i de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air». Foto: NTB Scanpix
FRESH PRINCE: Will Smith forteller Graham Norton at han syntes sine egne skuespillferdigheter ikke var noe gode i de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De fleste som så på TV på 90-tallet fikk nok med seg situasjonskomedien «The Fresh Prince of Bel-Air» med Will Smith (49), og husker kanskje fortsatt teksten på den fengende åpningssangen.

Selv om mange liker å mimre tilbake og se serien på nytt, er det i imidlertid én person som ikke synes det er så lett.

- Helt forferdelig

I et intervju på kveldens Graham Norton Show avslører nemlig Will Smith, hovedpersonen i serien, at han ikke klarer å se på de første episodene, skriver Entertainment Tonight.

- Det var min aller første rolle, og jeg var veldig, veldig fokusert på å være suksessfull. Så jeg lærte meg hele manuset og alle de andres replikker, forklarer Smith.

Rapperen og skuespilleren forteller videre at han synes sitt eget skuespill i de første episodene var «forferdelig».

- Hvis du ser de første fire-fem episodene kan du se at jeg mimer andre folks replikker. Det er helt forferdelig, og jeg klarer bare ikke å se på det, sier Smith.

The Fresh Prince

«The Fresh Prince of Bel-Air» handler om livet til rapperen Will Smith, som før i tida gikk under artistnavnet Fresh Prince. Smith spilte en fiksjonell versjon av seg selv, en tenåring som kom fra fattige kår i Philadelphia for å bo hos sin rike tante og onkel i Bel-Air i California.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.