Will Smith krevde hårklipp

Kristoffer Hivju (33) har gjort seg bemerket med sitt lange hår og skjegg. Men da han kom til Hollywood fikk han beskjed om å ta fram barberhøvelen.

RAKA FANT: Kristofer Hivju slik vi er vant til å se ham - til venstre - og slik Will Smith og regissør M. Night Shyamalan ville ha ham i storfilmen After Earth, som kommer til neste år.
RAKA FANT: Kristofer Hivju slik vi er vant til å se ham - til venstre - og slik Will Smith og regissør M. Night Shyamalan ville ha ham i storfilmen After Earth, som kommer til neste år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet kan i dag vise hvordan nordmannen vil framstå i den kommende storfilmen «After Earth», der filmstjerna Will Smith og sønnen Jaden (13) spiller hovedrollene.

Hivju fikk rollen etter å ha deltatt på audition med sitt karakteristiske, lange hår og skjegg - men da han kom til Hollywood for å spille inn scenene sine, fikk han beskjed om å rake det bort.

- Det overrasket meg, for Kristofer har jo et helt unikt utseende. Men det passet kanskje ikke helt til en science fiction-film som skal ha et framtidsrettet look. Kristofer gjorde sitt ytterste for å bevare med mulig hår og skjegg, men fikk flere ganger beskjed om å gå tilbake til frisørstolen for å fjerne mer, sier Hivjus agent Lene Seested, som tidligere har castet skuespillere til TV-serien «True Blood» og filmer som «Vamilla Sky», «Behind Enemy Lines» og «Into the Wild».

Spiller mot Smith Med sitt Panorama Agency jobber hun for å gi skandinaviske skuespillere jobber i den amerikanske filmindustrien, og Kristofer Hivju, til daglig ansatt på Trøndelag teater, er blant dem hun har størst tro på.

«After Earth», som regisseres av samme mann som lagde «Den sjette sansen», «Unbreakable» og «Signs», kommer trolig på kino neste sommer og blir Hivjus andre, store Hollywood-film etter skrekkfilmen «The Thing» i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer