Willie Nelson kommer til Norge i mai

Ett år etter planen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egentlig skulle den 74 år gamle countryveteranen kommet tidlig i sommer, men følte seg ikke helt bra og måtte droppe konsertene i Norge. Men norgesvennen Nelson ville gjerne tilbake, særlig fordi han aldri før har måttet avlyse.

Nå slippes datoene for Willie Nelsons nye norgesbesøk. Torsdag 1. mai spiller han i Oslo Konserthus, deretter følger jazzfestivalen Anjazz på Hamar 2. mai, 3. mai blir Nelson å oppleve på Fredriksten festning i Halden før han tar turen til Lyngdal 4. mai.

Ifølge det NTB kjenner til, vil billettene snart legges ut av de forskjellige konsertarrangørene. På Anjazz\' hjemmeside står det at 4000 billetter til Hamar OL Amfi legges ut mandag 14. januar på Billettservice.

Bare én Willie

Willie Nelson later til å være i storform, for på turnélisten som ligger ute på hjemmesidens hans er det tett med jobber – fra han slipper sitt nye album «Moment of Forever» i slutten av januar på Lost Highway-selskapet. 

Der har han med seg USAs nye countryhelt Kenny Chesney, som produserte skiven for sin store helt. Da samarbeidet ble kjent, sa Chesney dette om samarbeidet med Willie Nelson, ifølge AOL.com:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer