Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Willie til Drammen

Willie Nelson (68) kommer tilbake til Norge i juni, men bare for én konsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste gangene Willie Nelson & Family har besøkt Norge, har de satt av tid til å turnere. Men denne gangen rekker Texas\' store sønn bare ett show under sin europaturné, i Drammens Teater tirsdag 25. juni. Til gjengjeld blir det en meget intim konsert, i en sal som tar bare 400 mennesker. Konserten avslutter en rootsfestival som starter allerede torsdag 20. juni i det aktive teatret.

Willie Nelson er cd-aktuell igjen i februar. «The Great Divide» inneholder blant annet duetter med så forskjellige artister som Kid Rock, Sheryl Crow, Lee Ann Womack, Bonnie Raitt og Rob Thomas (som sang på Carlos Santanas kjempehit «Smooth»).

Willie fyller 69 år 30. april, men har ikke tid til å pensjonere seg. Innimellom tung turnévirksomhet har han også begått boka «The Facts of Life and Other Dirty Jokes», en selvbiografi med høy humorfaktor som ble utgitt på nyåret. I fjor fikk han også sitt eget bourbon-merke, Old Whiskey River Kentucky Straight Bourbon Whiskey, oppkalt etter sangen «Whiskey River» fra 1978.

Hele Norges coronakart