DANSK TOPPSERIE: Serien "Willy på eventyr" ble trykt i Allers på 1960-tallet. Et hefte kom på norsk i 1965. Nå er denne fantastiske serien utgitt i hittil to tjukke bøker i Danmark, der den ble skapt av Tage Andersen og Åge Grauballe. I bakgrunnen farkosten SM4, som bringer heltene raskt fram.
DANSK TOPPSERIE: Serien "Willy på eventyr" ble trykt i Allers på 1960-tallet. Et hefte kom på norsk i 1965. Nå er denne fantastiske serien utgitt i hittil to tjukke bøker i Danmark, der den ble skapt av Tage Andersen og Åge Grauballe. I bakgrunnen farkosten SM4, som bringer heltene raskt fram.Vis mer

Willy på eventyr - en dansk actionserie av høyeste kvalitet

Wandrups utvalgte: Nå kommer serien på ny i sin helhet.

TEGNESERIER: En av de flotteste tegneserier produsert i Norden, er den danske «Willy på eventyr». I Norge gikk denne suverent utførte serien i Allers på 1950-og 1960-tallet, og i 1965 kom heftet «Rompiraten», som i dag er et sjeldent samlerobjekt.

Heldigvis fins entusiaster som sørger for at nye generasjoner får tilgang til denne lekre og eksotiske serien, med Willy, Jonna og onkel Hans i eventyr som sprenger grensene mellom science fiction, historie, naturekspedisjoner og internasjonale spenning, som en fargerik blanding av Tintin og Lyn Gordon.

Både tegninger og fortellinger er fulle av thriller-romantikk og avansert kunstnerisk utførelse. Hittil er to tjukke bøker utgitt av Asger Pedersen ved Willy-Centret i Danmark. Utgivelsene bugner av bakgrunnsstoff om Tage Andersen og Aage Grauballe, som utførte serien i åra 1956-1977. Bøkene er allerede blitt ettertraktet hos Tronsmo, meget vakre og innholdsrike som de er.