Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Wimbledon-sendingen falt ut

Samtlige Canal+ kunder gikk glipp av at Roger Federer ble slått ut i kvartfinalen.

FIKK IKKE SETT: Ingen av Canal+ sine kunder fikk sett franske Jo-Wilfried Tsongas uventede seier over Roger Federer i Wimbledon-turneringens kvartfinale. Foto: AFP/LEON NEAL/Scanpix
FIKK IKKE SETT: Ingen av Canal+ sine kunder fikk sett franske Jo-Wilfried Tsongas uventede seier over Roger Federer i Wimbledon-turneringens kvartfinale. Foto: AFP/LEON NEAL/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Franske Jo-Wilfried Tsonga hoppet av glede da det gikk opp for han at han hadde slått Roger Federer i kvartfinalen i Wimbledon-turneringen i dag.

I forkant av tennisturneringen hadde Canal+ sikret seg eksklusive rettigheter til å vise tennisturneringen.

Men Tsongas gledesutbrudd fikk ingen av kanalens seere med seg. Signalene fra Wimbledon falt nemlig ut i flere timer tidligere i dag.

- Dette er krise, sier Dag Henriksen til Dagbladet.

Som mange andre tennisfrelste hadde han benket seg foran TV-en for å få med seg dagens runder i Wimbledon. Han anslår at signalet ble borte klokken 17 og var borte i et par timer.

- Jeg kjøpte abonnement hos Canal+ ene og alene på grunn av Wimbledon, sier Henriksen.

- Før gikk det an å se Wimbledon på Eurosport eller NRK også. Det virker mer sårbart nå som en kanal har fått monopol, sier Henriksen.

Sportssjef Kenneth Fredheim i Canal+ beklager inntreffet, men sier det er lite de kan gjøre.

- Det er veldig beklagelig når slikt skjer, sier han.

- Men det er altså signalet fra London som ikke kommer fram, og får vi gjort lite annet enn å vente på at det kommer tilbake.

SLÅTT: Roger Federer, som er rangert som verdens 3. beste tennisspiller, ble slått av Tsonga med 3-6, 6-7 (3/7), 6-4, 6-4, 6-4 i kvartfinalen. Foto: AFP/LEON NEAL/Scanpix
SLÅTT: Roger Federer, som er rangert som verdens 3. beste tennisspiller, ble slått av Tsonga med 3-6, 6-7 (3/7), 6-4, 6-4, 6-4 i kvartfinalen. Foto: AFP/LEON NEAL/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media