Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Winona slåss for sin uskyld

LOS ANGELES (Dagbladet): Den tyveritiltalte skuespilleren Winona Ryder (30) har selvironien på plass før hun må møte i retten igjen onsdag. Nå poserer hun i et magasin med en t-skjorte med påskriften «Free Winona».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den er blitt populær i Los Angeles etter at t-skjorte-produsenten og artisten Billy Tsangers trykket den opp i januar, bare en knapp måned etter at Ryder ble tatt av vakter på Saks Fifth Avenue i Beverly Hills. Vaktene hevder at hun var i ferd med å komme seg unna med varer til en verdi for 5000 dollar. Hun er siktet for grovt tyveri samt ulovlig besittelse av reseptbelagte medisiner.

Søvnløs i Hollywood

Selv også trendy butikker i Los Angeles selger nå t-skjorten, som Ryder selv poserer med i siste utgave av magasinet W. I et av de første intervjuene etter siktelsen snakker hun om det meste, med unntak av tyverisiktelsen. Hun har hele tiden hevdet sin uskyld, og hevder at det hele beror på en misforståelse. Hun lar t-skjorten tale for seg selv.

Ryder snakker heller om Hollywood-stjerna Al Pacino (62), som nå er premiereklar med Hollywood-versjonen av Erik Skjoldbjærgs «Insomnia». Pacino og Ryder ble nære venner etter at de nylig spilte inn filmen «Simone». Begge to lider også av kronisk søvnløshet, og forsøker å trøste og hjelpe hverandre.

- Pachino er uimotståelig

- Jeg får ikke sove, han får ikke sove. Det er ikke uvanlig at vi ringer hverandre klokka to om natten. Jeg er så glad i ham. Han er svært attraktiv. Han er umotståelig, sier 30-åringen, som presiserer at de bare er gode venner.

Ryder, kjent fra filmer som «Åndenes hus», «Bram Stoker's Dracula», «Night On Earth», «Mermaids _ hvordan selge sko til en havfrue» og «Girl Interrupted», er tilbake på lerretet i USA den 28. juni med filmen «Mr. Deeds» sammen med Adam Sandler.

SELVIRONI: Winona Ryder er full av galgenhumor, og poserer på forsiden av juni-utgaven av magasinet W med en t-skjorte med påskriften «Free Winona». T-skjorta er blitt en stor suksess. i Los Angeles.
AVSLØRT: Videobilder som viser Winona Ryder i butikken der hun ble arrestert for å forsøke å stjele varer til en verdi av 5000 dollar.
INSOMNIA: Winona Ryder og Al Pacino lider begge av søvnløshet og trøster hverandre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!