Winona slåss for sin uskyld

LOS ANGELES (Dagbladet): Den tyveritiltalte skuespilleren Winona Ryder (30) har selvironien på plass før hun må møte i retten igjen onsdag. Nå poserer hun i et magasin med en t-skjorte med påskriften «Free Winona».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den er blitt populær i Los Angeles etter at t-skjorte-produsenten og artisten Billy Tsangers trykket den opp i januar, bare en knapp måned etter at Ryder ble tatt av vakter på Saks Fifth Avenue i Beverly Hills. Vaktene hevder at hun var i ferd med å komme seg unna med varer til en verdi for 5000 dollar. Hun er siktet for grovt tyveri samt ulovlig besittelse av reseptbelagte medisiner.

Søvnløs i Hollywood

Selv også trendy butikker i Los Angeles selger nå t-skjorten, som Ryder selv poserer med i siste utgave av magasinet W. I et av de første intervjuene etter siktelsen snakker hun om det meste, med unntak av tyverisiktelsen. Hun har hele tiden hevdet sin uskyld, og hevder at det hele beror på en misforståelse. Hun lar t-skjorten tale for seg selv.

Ryder snakker heller om Hollywood-stjerna Al Pacino (62), som nå er premiereklar med Hollywood-versjonen av Erik Skjoldbjærgs «Insomnia». Pacino og Ryder ble nære venner etter at de nylig spilte inn filmen «Simone». Begge to lider også av kronisk søvnløshet, og forsøker å trøste og hjelpe hverandre.

- Pachino er uimotståelig

- Jeg får ikke sove, han får ikke sove. Det er ikke uvanlig at vi ringer hverandre klokka to om natten. Jeg er så glad i ham. Han er svært attraktiv. Han er umotståelig, sier 30-åringen, som presiserer at de bare er gode venner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer