Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Winslet i nakenscener

Kate Winslet har hovedrollen i filmen «Quills», som tar for seg sadisten Marquis de Sades liv i Frankrike på 1800-tallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For å få innspillingen mest mulig realistisk, gikk Winslet med på at hun faktisk skulle piskes, skriver magasinet Premiere.

Smertereaksjon

Selv om pisken ikke var helt ekte, kjentes den virkelig nok for Titanic-skuespilleren.

- Det gjorde skikkelig vondt. Han som brukte den måtte ta i litt for at det skulle se ekte ut. Jeg er dårlig til å si nei, så jeg lot som om alt var fint. Det var kjempedumt, men det frambrakte i hvert fall en ekte reaksjon under piskingen, sier Kate.

Ved siden av «Quills» har Winslet også spilt inn «Holy Smoke» med Harvey Keitel det siste året. Felles for filmene: Begge krevde nakenscener av henne.

- Jeg var paranoid, fordi jeg ikke trodde jeg så bra nok ut på den tida. Men etterpå ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Det var sånn: «Jøss, så fin jeg er», sier Kate.

Ikke tynn

Winslet kommer ikke til å følge trenden i Hollywood med stadig mindre kjøtt på kroppen.

- Jeg er ikke tynn som en stokk. Jeg liker å ha et par skikkelige bryster og en god rumpe. Ellers føler jeg meg ikke attraktiv, sier Kate.

PREMIERE: Kate Winslet har to filmer på gang. Her fra en filmfestival sammen med skuespillerkollegaene Kenneth Branagh og Charles Heston.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!