Winslet i nakenscener

Kate Winslet har hovedrollen i filmen «Quills», som tar for seg sadisten Marquis de Sades liv i Frankrike på 1800-tallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For å få innspillingen mest mulig realistisk, gikk Winslet med på at hun faktisk skulle piskes, skriver magasinet Premiere.

Smertereaksjon

Selv om pisken ikke var helt ekte, kjentes den virkelig nok for Titanic-skuespilleren.

- Det gjorde skikkelig vondt. Han som brukte den måtte ta i litt for at det skulle se ekte ut. Jeg er dårlig til å si nei, så jeg lot som om alt var fint. Det var kjempedumt, men det frambrakte i hvert fall en ekte reaksjon under piskingen, sier Kate.

Ved siden av «Quills» har Winslet også spilt inn «Holy Smoke» med Harvey Keitel det siste året. Felles for filmene: Begge krevde nakenscener av henne.

- Jeg var paranoid, fordi jeg ikke trodde jeg så bra nok ut på den tida. Men etterpå ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Det var sånn: «Jøss, så fin jeg er», sier Kate.

Ikke tynn

Winslet kommer ikke til å følge trenden i Hollywood med stadig mindre kjøtt på kroppen.

- Jeg er ikke tynn som en stokk. Jeg liker å ha et par skikkelige bryster og en god rumpe. Ellers føler jeg meg ikke attraktiv, sier Kate.

PREMIERE: Kate Winslet har to filmer på gang. Her fra en filmfestival sammen med skuespillerkollegaene Kenneth Branagh og Charles Heston.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer