Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Winslet lager film i Fredrikstad

Folk i Fredrikstad kan glede seg til over få den vakre Titanic-stjernen på besøk til høsten. Kate Winslet skal medvirke i en norsk-amerikansk storfilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen skal regisseres av Kathryn Bigelow, eks-kona til James Cameron. Kate Winslet skal etter planen komme til Norge allerede til høsten, for å spille en av de tre kvinnelige hovedrollene, skriver Dagsavisen i dag.

Utvandring

Filmen tar utgangspunkt i historien om tre søsken som utvandret til USA på slutten 1800-tallet. Handlingen utspiller seg både i fortida og i dag, og kretser rundt et mordmysterium.

Ifølge Dagsavisen skal flere internasjonale stjerner besette de øvrige rollene i filmen, og man utelukker ikke norsk deltakelse.

Action

Bigelow har fra før regissert en rekke actionfilmer, blant annet Blue Steelk med Jamie Lee Curtis, Point Break med Keanu Reeves og Patrick Swayze og Strange days med Ralph Fiennes og Juliette Lewia.

Kate Winslet er aktuell med en rekke filmer i tida som kommer. Størst forventninger knytter det seg til filmen av Piano-regissøren Jane Campion Holy Smoke.

Siden delere av filmen skal spilles inn på norsk jord, vil Bigelow få hjelp av en norsk teknisk stab som vil bli administrert av den norske produsentduoen Petter Borgli Thomas Backstrøm gjennom Nordic Screen.

WINSLET KOMMER: Ikke bli forbauset om du skulle støte på Kate Winslet i Fredrikstad til høsten. Hun skal spille en av hovedrollene i en norsk-amerikansk storfilm.