Winslet slanker lønna

Kate Winslet og Ewan McGregor går ned i lønn for å spille i «East of Harlem». Les siste nytt fra filmens verden

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De to britiske superstjernene, Kate Winslet og Ewan McGregor, er vant til sekssifret tall på lønnslippen. Men nå har regissør Jim Sheridan («Min venstre fot») overtalt de to stjernene til å fire på krava. Winslet og McGregor vil kun motta minimumslønn for sine roller i Sheridans film «East of Harlem.» Dermed kan pengene brukes på filmen og ikke skuespillerlønninger, skriver Film Unlimited.

«East of Harlem» er en romantisk film om et ungt irsk par som utvandrer til New York på 30-tallet.

Filmen er Winslets første prosjekt etter at hun fødte sin datter Mia i oktober. Hun er for tiden kinoaktuell - og Oscar aktuell - i «Quills», filmen om Marquis de Sade.

Ewan McGregor er nettopp ferdig med innspillingen av «Star Wars - Episode 2». Hans siste filmer, «Rogue Trader», «Eye of the Beholder» og «Nora», har ikke gått bra på kino, så McGregor håper lykken snur med «East of Harlem».

EMMA THOMPSON og Nick Hornby er gode naboer og nå skriver de manus sammen.

Nick Hornby sendte et utkast til Thompson og lurte på om hun kunne tenke seg å spille i filmen. Emma Thompson ble så fengslet av ideen at de nå skriver manuset sammen.

Manuset har arbeidstittelen «Fast Forward», og er en romantisk komedie om en kvinne som finner en mystisk videotape om hennes eget liv. Hun setter alt inn på å forsøke å forandre sin egen skjebne, skriver Empire.

ANTONIO BANDERAS skal slåss mot legendariske Fu Manchu for den spanske regissøren Alex de la Iglesia, skriver Empire. Fu Manchu terroriserte kinogjengere for første gang i 1929 i «The Mysterious Dr Fu Manchu». Siden den gang har den onde kinesiske doktoren vært en av Hollywoods klassiske skurker, og har blitt spilt av Peter Sellers, Boris Karloff og Christopher Lee.

Fu Manchu ble sist sett på kino i 1980. I den moderne utgaven skal Banderas spille FBI-agent Nick Smith som får i oppgave å finne den mystiske Fu Manchu. Hvem som skal spille doktoren er ikke bestemt.

DINOSAURENE i «Jurassic Park 3» kommer til å bli større og slemmere enn T-Rex. Spesial-effektmaker Stan Winston har skapt Spinosaurus. Større, styggere og slemmere en begge de to foregående «Jurassic»-filmene sammenlagt. Menneskestjerner i den tredje filmen inkluderer Sam Neill, Tea Leone og William Macy. BEN AFFLECK OG CHELSEA CLINTON? Det ser ut som om den godeste Affleck velger en tradisjonell vei til maktens tinder. Han er blitt observert på byen sammen med ingen ringere enn Chelsea Clinton, skriver nyhetsbyrået Ananova. Afflecks navn er nevnt i forbindelse med valg av borgermester i Hollywood!KRISTEN JOHNSTON, kjent fra komiserien «3rd Rock from the Sun», er aktuell i Joel Silvers filmatisering av «Wonder Woman». Dersom dette ryktet er sant, slår Johnston ut konkurrenter som Sandra Bullock, Mariah Carrey og Catherin Zeta-Jones.«Wonder Woman» er basert på en tegneserie fra DC Comics. På 70-tallet var det en tv-serie med Lynda Carter i rollen som superkvinnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer