«Wisting» utsatt på ubestemt tid

Premieren på «Wisting» sesong 2 rykker stadig lenger unna. Produsenten fortviler.

VENTET LENGE: - Det blir ikke noe håndhilsing, sier regissør Trygve Allister Diesen. Etter koronautsettelsen er innspillinga av «Wisting» sesong 2 i gang i Kråkstad i Nordre Follo kommune. Video: Christian Roth Christensen Reporter: Anniken Aronsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Første sesong av krimserien «Wisting», med blant annet Sven Nordin og Mads Ousdal i sentrale roller, hadde premiere ved påsketider 2019.

Opprinnelig var planen å sende oppfølgersesongen våren 2021, fortalte produksjonen da Dagbladet besøkte innspillingen i fjor høst. Slik blir det imidlertid ikke.

- Den kommer, men vi har ingen premieredato på denne siden av sommeren, bekrefter pressesjef i Viaplay Norge, Fredrik Olimb, overfor Dagbladet.

Ukjent premieredato

Olimb vet ikke når sesong to, som er basert på krimforfatter Jørn Lier Horsts «Illvilje» og «Nattmannen», eventuelt blir å se på norske skjermer.

- Vi har ikke noe tid eller periode vi kan kommunisere nå, sier han.

Vårsuksessen til Viaplay hviler dermed på skuldrene til satsingene «Delete Me», «Den som dreper», «Norske krimsaker» og Henriette Steensrups selvskrevne serie, «Pørni».

Silje Hopland Eik, produsent og sjef for selskapet som lager «Wisting», Cinenord, sier overfor Dagbladet de bare rakk ti opptaksdager i Norge i 2020 på grunn av pandemien.

- Vi har vært coronafast siden oktober, men håper å starte opptakene igjen etter påske, sier Hopland Eik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer