«Wonder Woman»

«Wonder Woman» med norske Lisa setter rekorder

Har allerede spilt inn 435 millioner dollar til nå. Aldri har en kvinnelig regissør tjent inn så mye i åpningshelga.

POPULÆR: Gal Gadot, som spiller rollen som «Wonder Woman»,  er meget populær for tida. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Superheltfilmen «Wonder Woman» får rekordstor oppmerksomhet og har siden helga på verdensbasis spilt inn 435 millioner dollar i billettinntekter.

Flere filmmedier omtaler den fantastiske åpningshelga. Filmen tar utgangspunkt i tegneserien «Wonder Woman», som igjen bygger på historiene om amasonekvinnene fra gresk mytologi.

En imponerende rekord

Aldri tidlgere skal en film med en kvinnelig regissør ha spilt så mye penger på en åpningshelg. Dett blir sett på som en seier for både regissøren Patty Jenkins og de kvinnelige skuespillere som har klart å etablere et kvinnelig actionunivers.

Forbes melder om rekordinntekter på 435 milloner dollar.

Norske Lisa Loven Kongsli har en sentral rolle i filmen, som «løytnant» Menalippe, den beinharde, krigerske tanta til selveste Wonder Woman, eller Diana som superhelten egentlig heter.

Spydkaster

- Karrieren som spydkaster er grunnen til at jeg er den eneste av amasonekrigerne i filmen som slåss med spyd. Filmskaperne tente umiddelbart på erfaringen, og skrev det inn i manuset, fortalte Loven Kongsli i et intervju med Dagbladet før helga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer