Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Woodstock Winter

Det kunne like gjerne stått Tom Pacheco & The Band på denne plata, for det er samarbeidet mellom sangeren/låtskriveren og bandet med stor B som gjør den vellykket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pacheco tåler etiketten «norgesvenn» uten at det blir en klisje, grunnet samarbeidet med Steinar Albrigtsen og norsk platekontrakt. Men plata er spilt inn i Levon Helms studio i Woodstock, New York, der Pacheco selv har bodd i sju år.

Det er lenge siden Pacheco har hatt så spennende arrangementer (gjort i samarbeid med produsent og gitarist Jim Weider). Kompet domineres av de nyere Band-medlemmene, og Weiders blåkopiering av Robbie Roberstons gitarlyd i enkelte partier grenser til reint tjueri. Randy Ciarlantes trommer og Richard Bells akustiske piano er ellers i front, mens Levon Helm, Garth Hudson og Rick Danko er henvist til gjesteroller. Låtene fra Pachecos utømmelige kilde er bedre enn på lenge, tekstene strengt fortellende og stemmen akkurat så rusten og uvøren som den skal være.

Hele Norges coronakart