Woody Allan avviser sexanklagene

- Jeg elsket Dylan, sier filmskaperen om sin adoptivdatter.

ALVORLIGE ANKLAGER: Woody Allen avviser anklagene om misbruk fra adoptivdatteren og skriver at det er hennes mor, Mia Farrow, som er fylt av hevn istedenfor omsorg for sin datter. Foto: FAMEFLYNET
ALVORLIGE ANKLAGER: Woody Allen avviser anklagene om misbruk fra adoptivdatteren og skriver at det er hennes mor, Mia Farrow, som er fylt av hevn istedenfor omsorg for sin datter. Foto: FAMEFLYNET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En vanskelig relasjon mellom Woody Allen og hans adoptivdatter Dylan Farrow gjennom 20 år, har endt i en smertefull, særdeles offentlig situasjon der hennes påstand står mot hans ord.  

Dylan Farrows beskyldninger om at filmskaperen skal ha misbrukt henne som barn, førte til at den verdensberømte regissøren for siste gang uttaler seg i dag.    

I et åpent brev i New York Times anklager Woody Allen sin samboer gjennom tolv år, Mia Farrow, for å ha manipulert datteren til at stå fram med anklagene om at filmregissøren misbrukte henne da hun var sju år.

«Selvfølgelig har jeg ikke misbrukt Dylan. Jeg elsket henne, og jeg håper at hun en dag vil innse, at hun er blitt snytt for å ha en far som elsker henne, og er blitt utnyttet av sin mor, som har vær mer opptatt av sitt eget hat enn sin datters velbefinnende", skriver 78-årige Woody Allen i New York Times. 

Gjentar beskyldningen Samtidig har Dylan Farrow som nå er 28 år sagt til Hollywood Reporter at hun vil bære med seg minnene om å overleve med disse erfaringene resten av sitt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer