Woody Allan avviser sexanklagene

- Jeg elsket Dylan, sier filmskaperen om sin adoptivdatter.

ALVORLIGE ANKLAGER: Woody Allen avviser anklagene om misbruk fra adoptivdatteren og skriver at det er hennes mor, Mia Farrow, som er fylt av hevn istedenfor omsorg for sin datter. Foto: FAMEFLYNET
ALVORLIGE ANKLAGER: Woody Allen avviser anklagene om misbruk fra adoptivdatteren og skriver at det er hennes mor, Mia Farrow, som er fylt av hevn istedenfor omsorg for sin datter. Foto: FAMEFLYNET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En vanskelig relasjon mellom Woody Allen og hans adoptivdatter Dylan Farrow gjennom 20 år, har endt i en smertefull, særdeles offentlig situasjon der hennes påstand står mot hans ord.  

Dylan Farrows beskyldninger om at filmskaperen skal ha misbrukt henne som barn, førte til at den verdensberømte regissøren for siste gang uttaler seg i dag.    

I et åpent brev i New York Times anklager Woody Allen sin samboer gjennom tolv år, Mia Farrow, for å ha manipulert datteren til at stå fram med anklagene om at filmregissøren misbrukte henne da hun var sju år.

«Selvfølgelig har jeg ikke misbrukt Dylan. Jeg elsket henne, og jeg håper at hun en dag vil innse, at hun er blitt snytt for å ha en far som elsker henne, og er blitt utnyttet av sin mor, som har vær mer opptatt av sitt eget hat enn sin datters velbefinnende", skriver 78-årige Woody Allen i New York Times

Gjentar beskyldningen Samtidig har Dylan Farrow som nå er 28 år sagt til Hollywood Reporter at hun vil bære med seg minnene om å overleve med disse erfaringene resten av sitt liv.

Hun sier at Allen lyver når han hevder at hun er blitt manipulert av sin mor, Mia Farrow. Hun sier at han gjentar de samme løgnene som han har kommet med i 20 år.

Kollegaer i Hollywood har holdt seg tause og avventende etter at Dylan Farrow skrev sitt bitre innlegg i en blogg i New York Times.

Dylan har bedt om at skuespillere som jobber sammen med Allen, om å tenke seg godt om.

SISTE FILM: Premieren på filmen «Blue Jasmine» var i Paris i august. Filmen kan vinne Oscar. Foto: FAMEFLYNET
SISTE FILM: Premieren på filmen «Blue Jasmine» var i Paris i august. Filmen kan vinne Oscar. Foto: FAMEFLYNET Vis mer

I bloggen i New York Times navnga 28-åringen både Kate Blanchett og Alec Balwin, og hun stilte retoriske spørsmål til Emma Stone og Scarlett Johansson og spurte om Diane Keaton som kjente henne den gang hun var et barn, hadde glemt henne.

Hollywoods dom? Selv om den eksentriske 78-åring har uttalt at dette er hans siste ord i saken, vil det neppe være punktum for saken der beskyldningene er så dramatiske og familiehistorikken så kompleks og langvarig.

The Guardian skriver at «dommen«» fra Hollywood kan komme 2. mars da medlemmene av The Academy skal beslutte om Allen skal belønnes med en Oscar for sin siste film «Blue Jasmine». Slik vil det i alle fall kunne tolkes.
      Gamle anklager Det er ikke første gang denne svært så personlige saken opptar spalteplass i mediene.

Allerede i 1993 dukket den triste og sensasjonelle historien opp med tilhørende store overskrifter. Men beskyldningene ble avvist da politiet fant dem grunnløse.

Men etter at Dylan Farrow for seks dager siden for første gang selv uttalte seg, og gjentok anklagene om misbruk i barndommen i et brev, og hele verdenspressen har sitert saken, selvsagt, har Woody Allen utvilsomt følt seg tvunget til å forsvare seg.

Adoptivdatter beskylder Woody Allen for sexmisbruk

BER OM STØTTE: Dylan Farrow henvender seg også til Allens skuespillere. Her er filmplaket fra Woody Allen filmen «Annie Hall» med Diane Keaton.
BER OM STØTTE: Dylan Farrow henvender seg også til Allens skuespillere. Her er filmplaket fra Woody Allen filmen «Annie Hall» med Diane Keaton. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer