Ny serie: «Crisis in six scenes»

Woody Allen innrømmer at han laget tv-serie for «raske penger». Nå slaktes den av kritikerne

- En kunstnerisk krise.

TV-SERIE: Woody Allen prøver seg på fjernsynsmediet i en serie med blant annet Miley Cyrus i en av rollene. Foto: Getty / NTB Scanpix
TV-SERIE: Woody Allen prøver seg på fjernsynsmediet i en serie med blant annet Miley Cyrus i en av rollene. Foto: Getty / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Woody Allen (80) har skrevet, regissert og spilt i flere titalls filmer siden 60-tallet, men denne uka debuterer han som serieskaper med dramaserien «Crisis in six scenes».

Allen spiller selv en av hovedrollene i serien, som også kan skilte med Miley Cyrus i en stor rolle. Handlingen foregår under Vietnamkrigen på 60-tallet, og dreier seg rundt forfatteren Sidney Munsinger (Allen), som blir nødt til å huse fredsaktivisten Lennie (Cyrus) i familiens hjem.

- Raske penger

Serien har amerikansk premiere på amerikanske Amazons strømmetjeneste denne helga, men har foreløpig ikke blitt særlig varmt mottatt av kritikerne.

Det kan det være at frittalende Allen allerede hadde sett for seg. Han innrømmet i alle fall nylig at han tok tv-jobben på grunn av pengene:

- Jeg trodde det skulle være raske penger. Jeg trodde det var noe jeg kunne gjøre mellom filmer og tjene en masse på, to-tre uker med lett arbeid, det var jo bare tv. Men det har vist seg å være mye mer vrient. Det tok en del tid. Så jeg ble naturligvis skuffet, uttalte Allen til INews tidligere i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer