Woody klar for valgkampfilm

Skal spille John McCains mektige kampanjesjef.

NY ROLLE: Woody Harrelson skal spille John McCains hardt prøvede kampanjesjef i en ny film om presidentvalgkampen i 2008. Foto: AFP/Scanpix
NY ROLLE: Woody Harrelson skal spille John McCains hardt prøvede kampanjesjef i en ny film om presidentvalgkampen i 2008. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Woody Harrelson skal være klar for rollen som Steve Schmidt, John McCains kampanjesjef, i en TV-film om i presidentvalgkampen i USA i 2008.

Det avslørte nettstedet TV Blend i dag.

VIRKELIGHETEN: Slik ser Steve Schmidt ut i virkeligheten. Foto: AFP/Scanpix
VIRKELIGHETEN: Slik ser Steve Schmidt ut i virkeligheten. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Tidligere er det kjent at Ed Harris skal spille McCain og at Julianne Moore skal spille Sarah Palin i filmen som lages av betal-TV-selskapet HBO.

Filmen er basert på boka «Game Change», skrevet av de politiske journalistene Mark Halperin (Time Magazine) og John Heilemann (The Economist, New York Magazine), som skapte brudulje da den kom i fjor.

Vis mer

Basert på over 300 anonyme kilder går forfatterne i detalj på hva som skjedde bak kulissene i valgkampanjene til McCain, Palin, Barack Obama, Hillary Clinton og John Edwards for tre år siden.

Blant annet kunne de avsløre at den respekterte senatoren Harry Reid uttalte at Obama var en perfekt presidentkandidat, siden han var svart, men «manglet negerdialekt».

LIKNER IKKE SÅ VERST: Ed Harris (øverst) skal spille presidentkandidat John McCain (nederst). Foto: AP/AFP/Scanpix
LIKNER IKKE SÅ VERST: Ed Harris (øverst) skal spille presidentkandidat John McCain (nederst). Foto: AP/AFP/Scanpix Vis mer

De skrev også at Hillary Clinton hadde et eget kriseteam i standby dersom det skulle dukke opp flere sexhistorier rundt ektemannen Bill; og at Sarah Palin viste tegn til å være psykisk ustabil i valgkamp-perioden.

Boka går også inn på hvordan John Edwards, som kjempet mot Clinton og Obama om å bli demokratenes kandidat, gikk bak ryggen på sine mest betrodde medarbeidere da han innledet et forhold til en annen kvinne mens kona hans var kreftsyk.

PALIN: Visepresidentkandidat Sarah Palin (til venstre) skal spilles av Julianne Moore (til høyre). Foto: EPA/Scanpix
PALIN: Visepresidentkandidat Sarah Palin (til venstre) skal spilles av Julianne Moore (til høyre). Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Det er fortsatt ikke kjent hvem som skal tolke Obama, Clinton eller Edwards i filmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer