Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Woody og Soon-Yi venter barn

Woody Allen (62) og hans unge kone Soon-Yi Previn (27) venter barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av ANDERS GRØNNEBERG

Det nygifte paret ligger ikke på latsida. Nyheten om at Woody Allen skal bli far igjen, stammer fra avisa New York Post. Soon-Yi Previn skal være plaget av morgenkvalme, som kjennetegner mange kvinner i første stadiet av svangerskapet. Avisas tre kilder er folk som står paret nær. Men på direkte spørsmål fra avisa, svarer Previn med å hysje og legge en finger over leppene.
I romjula ble det kjent at paret giftet seg lille julaften i Venezia. Den borgerlige vielsen ble foretatt av byens borgermester, og det var bare få nære venner av paret som var til stede under seremonien.
Soon-Yi Previn er adoptivdatteren til Mia Farrow, som også var samboeren til Woody Allen. Sammen har de også adoptivdatteren Dylan og deres felles sønn, Satchel.
-Vi er svært, svært lykkelige, sa Allen i Paris i romjula da ekteskapsinngåelsen med den 35 år yngre kvinnen ble kjent.
Dagbladet skrev da at neste kapittel i denne såpeserien fra virkeligheten ville komme med graviditeten. Og mye tyder på at et ytterligere kapittel skrives i løpet av året, når barnet kommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!