Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«World Rally Championship 3»

Racingspill fra Evolution Studios / SonyTil: PlayStation 2 (vinter 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

President for Evolution Studios, Martin Kenwright, innrømmer at de måtte tenke nytt etter de to første WRC-titlene, som tilsammen har solgt to millioner eksemplarer rundt hele verden:

- Ved å høre på spillerne har vi forstått at vi ikke må lage et hardcore-spill, og ikke simpelthen lage en oppdatert versjon av forrige spill. Vi har bygd opp hele spillet fra grunnen av, og forsøkt å gjenskape de autentiske banene så godt som mulig.

Spillet leverer dobbelt så kraftig grafikkytelse som forgjengeren, og detaljer som grus, støv og vann er nydelig gjengitt. Alle de offisielle bilene fra WRC er med, og samtlige sjåfører (bortsett fra Colin McRae) er gjengitt ned til minste detalj.

Kollisjonssystemet er også oppdatert, og spillet vil by på 1000 kilometer veistrekninger, fordelt på drøyt 100 baner.

Nytt er også den såkalte ground rush-teknologien, som gir en økt følelse av fart, ved blant annet å bedre implementere veidumper i veibanen.

Den nye helikoptermodusen lar deg dessuten se gjennom banene for å analysere dem - eller rett og slett bare for å nyte utsikten. Ved å utnytte PlayStation2 sin kommende online-tjeneste, kan opptil 22 spillere kjøre mot hverandre samtidig, og systemets kunstige intelligens vil forbedre seg etterhvert som spillerne kjører gjennom spillets baner. <>Neste spill <>Forrige spill