MER KAKE: deLillos under Norwegian Wood i 2005 da de hadde holdt det gående i 20 år og stemningen sto i taket selv om konserten var utendørs.  Foto: Lars Eivind Bones
MER KAKE: deLillos under Norwegian Wood i 2005 da de hadde holdt det gående i 20 år og stemningen sto i taket selv om konserten var utendørs. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

Wow wow yeah yeah - slik går refrenget her

deLillos har holdt på i 30 år. Neste sommer skal det feires igjen. Tom Stalsberg fant kanskje et gjenglemt fanbrev til bandet som han deler med stakkars Oslo og deler av Norge. Sånn er rett og slett livet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Og Tor sa hei du jeg elsker deg din jæ-vel. Foreldre foran i bilen, gutt på 5 år bak som sang dette av full hals. Det hjalp ikke om hans politisk korrekte opphav forsøkte å oversynge ham med jeg elsker deg din gær-ning, det funket ikke, det var din jæ-vel.

Takk skal dere pokker meg ha deLillos. Takk med et smil rundt munnen som også en gang gaulet: Min beibi dro av sted i en blå folkevogn.

Gode minner, lenge siden. Verden er ond nå. Håret grått. Tankene det samme. Riff på reprise, men hei: Dere da, i deLillos, som er igjen ute med ei ny plate som i vår ungdomstid het skive også.

Hmm. Kanskje på tide å skrive et gjenglemt fanbrev til Lars & Gjengen og fortelle hvor mye tekstene og musikken egentlig har betydd og hvorfor Lars gjorde det å være musikkanmelder i Dagbladet umulig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn