Du leser nå Dagbladet Pluss

Wow wow yeah yeah - slik går refrenget her

deLillos har holdt på i 30 år. Neste sommer skal det feires igjen. Tom Stalsberg fant kanskje et gjenglemt fanbrev til bandet som han deler med stakkars Oslo og deler av Norge. Sånn er rett og slett livet.

MER KAKE: deLillos under Norwegian Wood i 2005 da de hadde holdt det gående i 20 år og stemningen sto i taket selv om konserten var utendørs.  Foto: Lars Eivind Bones
MER KAKE: deLillos under Norwegian Wood i 2005 da de hadde holdt det gående i 20 år og stemningen sto i taket selv om konserten var utendørs. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

Og Tor sa hei du jeg elsker deg din jæ-vel. Foreldre foran i bilen, gutt på 5 år bak som sang dette av full hals. Det hjalp ikke om hans politisk korrekte opphav forsøkte å oversynge ham med jeg elsker deg din gær-ning, det funket ikke, det var din jæ-vel.

Takk skal dere pokker meg ha deLillos. Takk med et smil rundt munnen som også en gang gaulet: Min beibi dro av sted i en blå folkevogn.

Gode minner, lenge siden. Verden er ond nå. Håret grått. Tankene det samme. Riff på reprise, men hei: Dere da, i deLillos, som er igjen ute med ei ny plate som i vår ungdomstid het skive også.

Hmm. Kanskje på tide å skrive et gjenglemt fanbrev til Lars & Gjengen og fortelle hvor mye tekstene og musikken egentlig har betydd og hvorfor Lars gjorde det å være musikkanmelder i Dagbladet umulig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.