Wyclef ville feste mer

QUART (Dagbladet): Wyclef ble forbanna på Quarten som nektet ham å spille natta gjennom. I storslag danset han med publikum på scenen og sang duett med sitt norske funn; Mira (18).

Ikke uventa ble det kjempetrøkk da hiphop-kongen dro i gang fullt party i Bendiksbukta i går kveld. Og han nektet å stoppe. Da klokka ble kvart over elleve og han skulle gå av scenen fortsatte han.

- We're hi-jacking the stage, ropte Wyclef til en jublende mengde, før han skaffet seg en t-skjorte fra en sikkerhetsvakt og utropte seg selv til sikkerhetssjef.

- Jeg skulle liksom starte denne festivalen, og nå kutter de meg av, nå som vi endelig holdt på å komme i gang, skrek Wyclef, og tryglet scenesjefen om en halvtime til.

«Real hot»

Men det hele det var avtalt spill. Wyclefs team hadde i følge Quart bedt scenesjef Kim Holm komme på scenen for å stanse showet. Til gjengjeld skulle en spillekåt Wyclef gå av scenen etter kort tid. Hvis ikke, ville han spille natta gjennom.

- Det var regelrett truing, jeg har aldri opplevd maken, sier Quartens pressesjef Pål Hetland.

For Wyclef var skikkelig spillekåt i går kveld.

Freestyle

- Vi kunne spilt i seks timer til. Vi lager musikk for folket. Jeg trodde dette skulle være et party, sa Wyclef til Dagbladet i natt. Da ville han på klubb -for å spille mer. Han trakk også frem Mira Chraig (18) fra Oslo, som han sang duett med på «911». De er gamle kjente.

- Har du hørt at hun lager et album. It's real hot -she's real hot, sier Wyclef, og tar et godt tak rundt sin norske venninne. Mira beskriver den overraskende duetten som litt spontan overfor Dagbladet.

- Vi har sunget litt sammen med før, men aldri på en scene. Det var en av rapperne hans, Hope, som dyttet meg utpå. Wyclef gjør mye spontant, ikke to show er like, sier jenta som har besøkt hiphop-stjernen flere ganger.

Hun er scenevant, og har tidligere sunget med Noora på en Norgesturne, og en haug med rapkonserter. Men i går kveld glemte hun første vers.

- Men Wyclef sang, så det gikk bra. Det var et skikkelig rush!sier jenta, som virkelig fikk fart i publikum når hun dro et vers på norsk, og så litt freestyle.

18-åringen ble ferdig med skolen i vår, og jobber nå med nytt låtmateriale sammen med flere produsenter i Sverige. Hun skal snart en tur til England, men det er USA som er målet.

<B>INGEN FESTBREMS: </B>Wyclef hadde ingen lyst til å gi seg i går kveld. Han ville feste mer, men fikk ikke lov.