Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

X-alkoholiker

Vakre Gillian Andersson (31) i X-files har en mørk hemmelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gang hver uke møter Anderson, bedre kjent som agent Dana Scully, til en sammenkomst i Anonyme Alkoholikere (AA) i Hollywood, skriver The Star.

Sammen med andre kjendiser med rusproblemer hører hun på dagens talere, holder hender, og deler stille en bønn ved møteslutt.

- Hun er alltid kledd uformelt, og ser ikke ut til å bry seg om det når noen kjenner henne igjen, sier et AA-medlem til The Star.

Tørrlagt i 1989

Anderson kjører en time hver søndag fra hjemmet i Nord-Malibu i California. Ofte har hun med seg sin fire år gamle datter Piper. Etter møtet spiser hun ofte vegetarlunsj på en luksusresturant i West-Hollywood.

Gillian Andersons alkoholproblem er langt fra nytt. Hun har ikke drukket på 10 år. Likevel holder hun på AA-møtene.

- Jeg elsket alkohol. Jeg elsket det faktisk for mye. Festingen fikk meg til å føle meg sterkere, mer selvsikker og mer sexy, sier rødtoppen.

Dårlige foreldre

Hun har også avslørt at hun går i terapi for å takle problemer som oppsto i barndommen.

- Foreldrene mine gjorde ikke verdens beste jobb. Sånn er det med mange foreldre, sier hun til magasinet Jane.

Anderson sier at hun la fra seg flaska som 21-årig student. En dag skjønte hun at hun hadde mistet kontrollen - og kuttet tvert.

- Jeg forsto at alt jeg ville hele tida var å drikke, og at det ble for mye for meg.