«X-files» uten sex

I den vestlige kulturkrets, som det heter på fint, er det snart bare TV-serien «X-files» som ikke er infiltrert av sex. Agentene Scully (Gillian Anderson) og Mulder (David Duchovny) synes å gå rundt i en evig rus av innestengte følelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge «X-files»-mytologien er det bare de to hovedpersonene selv som ikke vet at de elsker hverandre. I kinoversjonen brytes den barrieren. Så vidt.

I kinoversjonen gjør de to det helt klart for hverandre at de ikke klarer seg uten hverandre. På sitt vanlige diskré vis.

De skylder riktignok fortsatt på jobben og kampen mot konspirasjonene og de utenomjordiske vesenene - at det er denne kampen som knytter dem til hverandre, men vi forstår godt hva de mener, og det gjør de også selv. De er jo ikke dumme.

Men går de til sengs? Nei, er du gal.

Evige jaktmarker

Påskuddet man trenger for å bringe de to i fysisk kontakt med hverandre kommer i form av en veps, med et utenomjordisk virus i giften sin. Insektet har skjult seg i jakkekragen til agent Scully.

Mulder legger hånden rundt nakken hennes, hans lepper nærmer seg hennes, det er nesten et kyss, og så: AU!

Agent Scully sendes nesten til de evige jaktmarker, i hvert fall til en slags mumieliknende tilstand i en dyp grotte i Antarktis. Giften har gjort henne til et utenomjordisk vesen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer