Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«X-Men» full av feil

«X2: X-Men United» inneholder hele 47 filmfeil. Men kanskje de kan rette på det i treer\'n. For ryktene går.

Millioner av fans har strømmet til kinoene og «X2: X-Men United». Minst 47 av disse har funnet forskjellige feil i filmen.

Moviemistakes.com

Store filminnspillinger har alltid en egen person med ansvar for at alle detaljer stemmer fra en scene til den neste. moviemistakes er nettstedet som er dedikert til å ta denne personen. Her kan fansen legge inn de feilene de finner, og stemme på dem.

Et eksempel er når Magneto tar livet av ørten soldater utenfor Cerebro 2, så ligger likene strødd. Når Storm og gjengen kommer er alle borte. Fansen har også lagt merke til Wolverines speideregenskaper. I en scene binder han fast Stryker ved å vikle en kjetting rundt overkroppen. Men Stryker er også bundet rundt hendene når han prøver å komme seg løs. Snakk om superkrefter.

Ryktene

Kanskje detaljpersonen gjør det bedre neste gang? For ryktene går allerede om film nummer tre, etter at oppfølgeren til «X-Men» knallåpnet siste uke. Over en milliard innspilte kroner gir blod på tann i hvilket som helst Hollywood-studio.

- Det kommer an på. Jeg liker skuespillerne og jeg har gode erfaringer fra disse filmene. Jeg er glad i, og føler et sterkt eierskap til X-men, og vil antagelig ønske å involverere meg i film nummer tre, sier regissør Bryan Singer til avisa Chicago Sun-Times.

Ryktene videre er at hele gjengen bortsett fra Halle Berry kommer tilbake. Singer hverken bekrefter eller avkrefter, men sier at det avhenger av hvordan hennes rolle Storm utvikles. En som har lyst, men uten å bekrefte, er Hugh Jackman (Wolverine).

- Jeg er sikker på at de planlegger «X3», men alt jeg kan si er jeg elsker denne rollen. Agenten min sier: Hugh, aldri si helt sikkert ja.

DVD

Men før eventuelt den tid, kommer DVD-en. Regissør Singer avslører overfor Chicago Sun-Times hva vi kanskje kan vente oss: Jackman som kliner med Singer. Eller hva med Singer i samme kostyme som Famke Janssens Jean Grey?.

KLAR:</B> Famke Jenssen spiller Jean Grey. Hun er klar for neste film også.
EGEN FILM?</B> Hugh Jackman spiller Wolverine. Det går rykter om egen film om denne tegneseriehelten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media