Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«X-Men» oppfølger på trappene

Oppfølgerne er her. Nå planlegges både «X-Men 2» og «Blade 2».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter suksessen med «X-Men» er ikke produsentene i 20th Century Fox seine om å lansere en oppfølger. Marvel Comics, som står bak «X-Men» tegneserien, sier at spennende ting begynner å skje.

- Vi har begynt utviklingen. Vi må nå bestemme oss for en historie og vi håper å ansette en manusforfatter i neste måned, sier Avi Arad i Marvel Comics til Cinescape Online.

Alle mutantene fra «X-Men» filmen har kontrakter på å gjøre en film til. Det er ennå usikkert om regissør Bryan Singer igjen vil innta registolen.

- Alt er i det blå, men det er en god sjanse for at Singer også vil regissere oppfølgeren. Det var en fin erfaring både for ham og for oss, sier Arad.

Når det gjelder hvilken historielinje man skal velge for film nummer to, går det hete rykter om at våre favoritt mutanter skal slåss mot menneskeheten og de profesjonelle mutantjegerne; Sentinels.

En annen Marvel Comics tegneserie som får sin oppfølger er «Blade».

I den første filmen så vi Wesley Snipes som halv-vampyren Blade som slåss for å redde menneskeheten fra en vampyr-mafiaen. Nå er nummer to klar for kamera. Guillermo del Toro («Mimic») skal regissere filmen etter et manus av David Goyer. Wesley Snipes vil igjen spille Blade.

I «Blade 2» må Blade redde verden fra det dødelige Blodtidevannet (Blood Tide). Verden er blitt oversvømt med vampyrer og menneskerasen står i fare for å dø ut.

HELTER: Mutantene i «X-Men» er klar for film nummer to.
REDNINGEN: Blade skal redde menneskerasen igjen.