Xbox 360-eiere får mer Lara Croft

Eksklusive «Tomb Raider»-episoder.

(Dagbladet.no): I slutten av november er det klart for et gjensyn med spillheltinnen Lara Croft, når hun legger ut på jakten etter Tors hammer i «Tomb Raider: Underworld».

Nå er det imidlertid klart at Xbox 360-eiere vil få se mer til Lara enn det eiere av andre spillmaskiner vil: Ifølge en pressemelding fra Eidos vil det lanseres to ekstra episoder til spillet eksklusivt på konsollen.

Den første episoden, «Beneath the Ashes», vil dukke opp allerede til jul i år. Her utspiller handlingen seg rett etter slutten på hovedspillet, og det inviteres til et helt nytt område du kan utforske.

«Lara\'s Shadow», som kommer tidlig neste år, vil på sin side introdusere en ny, spillbar figur.

Pressemeldingen sier at episodene vil ligge på rundt seks timer - men utdyper ikke om dette er samlet spilletid, eller hva vi kan forvente fra hver episode. I tillegg til en utvidet historie, vil episodene også tilby utvidet innhold til hovedspillet.

- Vi leter alltid etter nye måter å utvide våre spillserier på, samtidig som vi utvikler et tettere forhold til våre spillere. Butikkslippet av et dataspill er bare starten på spillerens opplevelse, deretter kommer alt an på hvor du vil ta spilleren i forhold til ideer og innovasjon, sier Sean Vesce i Crystal Dynamics i pressemeldingen.

Xbox 360-eiere får mer Lara Croft