Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Xbox

 • Spilltips til jul
 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  «Halo 2»


  Prod: Bungie/Microsoft
  Alder:
  16+

  Oppfølgeren til det sensasjonelle Xbox-spillet «Halo» innfridde så absolutt. Her får du en spillopplevelse av de sjeldne - det er storslagent, cinematisk og suggerende. Dette førstepersons skytespillet viser også hvor gøy det kan være å spille mot andre via Xbox Live.


  «Fable»


  Prod: Big Blue Box/Microsoft
  Alder: 16+

  Vil du være god, så kan du være god. Men vil du være ond, er det ingen som hindrer deg i det. I dette rollespillet er det du selv som avgjør hvordan hovedpersonen skal utvikle seg - og alle andre forholder seg til deg deretter. Variert og spennende.


  «The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay»


  Prod: Starbreeze/Vivendi
  Alder: 16+

  Dette er et godt eksempel på at spillet kan være bedre enn filmen. Her møter du også Vin Diesel i et pent og forrykende actionspill der du ser alt gjennom hovedpersonens øyne. Riddick har spesielle egenskaper, han kan blant annet se i mørket.


  «Rallisport Challenge 2»


  Prod: Digital Illusions/Microsoft
  Alder: 3+

  Dette er riktignok et spill fra før sommeren, men det er fortsatt det beste bilspillet du får på Xbox. Her har du flere former for rally i ekstremt pen innpakning, og det hele er knyttet opp mot Xbox Live på en flott måte - du kan også lage egne ligaer via XSN.


  «Ninja Gaiden»


  Prod: Tecmo
  Alder: 16+

  Også et spill fra før sommeren, men det nedlastbare innholdet fra Xbox Live gjør det stadig aktuelt. Her spiller du en vaskeekte ninja i et vanskelig og genialt eventyr. Du må slåss mot alt fra levende døde til topptrente soldater, i flere tidsaldre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media