Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

XL-beredskap i Bergen

Rica Travel Hotel i Bergen er forberedt på det meste når «XLTV»-gjengen med Espen Thoresen i spissen inntar byen lørdag. Direktøren vurderer å demontere rommet på forhånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Handelshøyskolen i Bergen er siste stopp for showet «En aften sånn midt på treet», men Martens sover om natta.

De skal bo på Rica, der hotelldirektør Pål Martens vurderer å presentere XL-gutta for et ferdig demontert rom, og legge fram verktøy slik at de kan sette det sammen igjen.

- Det ble unektelig litt fleiping da bestillingen ble registrert i dag, men vi tror vel ikke episoden fra Bodø vil gjenta seg. Det er tross alt første gang ablegøyene har gått utover et hotell. Vi får se om vi klarer å finne på noe isteden, sier Martens, som ønsker «XLTV»-gjengen hjertelig velkommen.

Rom 216 på Central Hotel i Bodø ble i går satt sammen igjen av håndverkere etter at Thoresen & Co plukket det fra hverandre sist helg. Én dag tok det.

- Det tok lengre tid å sette sammen enn å demontere, sier hotellsjef Uwe Johansen, som samtidig benyttet sjansen til å pusse opp badet.

Ville gjøre som XL

Hotellet har allerede merket økt oppmerksomhet, i hvert fall var det en gjest som ba om å få rom 216 - slik at han kunne demontere det på nytt...

Johansen anser seg nå ferdig med saken, men gutta får en regning på om lag 5000 kroner i posten.

- Den betaler vi med en gang. Hotellet skal ikke lide for dette. Det er guttestreker, men vi er ikke kjipe, sier produsent og vaktsjef Jon Toset i «XLTV».

- Nå er det bare én jobb igjen. Vi får se hva vi finner på, sier Toset, som bekrefter at seansen i Bodø ikke ble tatt nådig opp av NRK-ledelsen.

- Vi har fått streng beskjed om at det ikke må gjenta seg. Men de er dumme hvis de tror det. Vi må jo fornye oss, sier Atle Antonsen i «XLTV».

NYTT SHOW: Lørdag er XL-gutta i Bergen for å holde show. Men hotellet er forberedt.

DEMONTERT: Slik så hotellrommet i Bodø ut etter at Espen Thoresen og kollegaene fra XL hadde demontert det.