Ya ya, Bullock

Sandra Bullock hviler ikke på sine laurbær, etter suksessen med «Miss Congeniality». Les siste nytt fra filmens verden

Sandra Bullock går fra undercover FBI-agent i «Miss Congeniality» til søsterskapets hemmeligheter i «The Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood». Manuset er basert på bestselgeren med samme navn av den amerikanske forfatteren Rebecca Wells.

Fortidens hemmeligheter

Sandra Bullock skal spille Sidda, en teaterregissør som aldri helt har forstått seg på sin mor (Ellen Burstyn, aktuell i «Exorsisten»). Etter en personlig krise setter Sidda i gang med å utforske sin mors fortid. Bullock nøster opp historien om fire uatskillelige venninner, Vivi, Teensy, Caro og Necie. Sammen dannet de Ya-Ya søsterskapet, som det nå hviler et mystisk slør over.

Warner Bros. håper å få Ashley Judd i rollen som den unge Ellen Burstyn.

BLAIR WITCH 3 På tross av den dårlige mottakelsen til oppfølgeren til kultsuksessen «The Blair Witch Project» fortsetter Artisan å melke fenomenet for det det er verdt.

Artisan har sikret seg samarbeid fra Daniel Myrick og Eduardo Sanchez, som laget den første filmen. Artisan håper dermed å få kultfenomenet på beina igjen. Men det kan ta sin tid. Både Myrick og Sanchez har fulle timeplaner og film nummer tre har tentativ premiere høsten 2002

HANNIBAL Anthony Hopkins sier nei til en tredje film om den grusomme seriemorderen Hannibal Lecter. Nok er nok, mener Hopkins.

Produsenten Dino de Laurentis er ikke enig. Før «Hannibal» i det hele tatt har hatt premiere, planlegger han en ny film. Nummer tre skal basere seg på Thomas Harris første bok om Hannibal, «Red Dragon». Denne boken er filmet under tittelen «Manhunter» fra 1986, da med Michael Mann i registolen. Historien her går tilbake i tid og tar for seg tiden før Hannibal ble fanget av FBI, altså før han i det hele tatt møtte Clarice Starling i «Nattsvermeren».

- Jeg tror folk er interessert i å få vite hvordan Hannibal var før han ble fanget og ikke minst hvordan han ble fanget den første gangen, sier Dino de Laurentis.

Siden aldringsprosessen ikke går i motsatt retning for noen av oss, har Hopkins takket nei til 20 millioner dollar for rollen. de Laurentis leter nå etter en yngre utgave av Hannibal.

SARAH MICHELLE GELLAR bekrefter at hun skal spille Daphne i den kommende adaptasjonen av tegneserien «Scooby Doo». Gellar skal spille spøkelsesjeger sammen med blant andre Freddie Prinze Jr. som Daphnes kjæreste Fred, «Scream»-stjernen Matthew Lillard som Shaggy og Linda Cardellini som Velma. Den snakkende bikkja Scooby skal bringes til live av dataanimasjonens mirakel.

BEAM ME UP, SCOTTY William Shatner, mest kjent som kaptein Kirk fra «Star Trek» er på vei tilbake til fjernsynsskjermen, men ikke ombord stjerneskipet Enterprise. Shatner skal lede et nytt show som tar for seg skrekkfilmer; «William Shatner's Full Moon Frightshow».

CHRIS CARTER lover svar på «X-Files» mysteriene. I åttende sesong vil vi få mange svar - deriblant det mystiske svangerskapet til agent Dana Scully.

- Årets finale vil avsløre mye og gi mange svar. Hvis det blir en niende sesong så er det snakk om noe helt, helt annet, sier X-Files skaper Chris Carter.

SANDRA BULLOCK fra filmen «Miss Congeniality»