Yasmin Syed

Det er ikke bare navnet som er eksotisk. Yasmin Syed er ikke et urnorsk navn. Men hun snakker ei urnorsk dialekt. 1. juni debuterte hun som hallodame på NRK1. Litt spesielt med en indisk geitebonde fra Haukelifjell, født i London. Med hemmelig fortid som filmstjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre om Yasmin

Før het de Sølsnes, Rørlien Saue, Skarstein, Hals og Jørgensen. Og blonde var de. I dag heter de Syed og Rajendram, er mørke og eksotiske, men mye veit vi ikke om dem. Dessuten er det er slutt på tida da TV-vertinnene ble superkjendiser og fortalte livshistorien sin over fem numre av Se og Hør, mot klekkelig betaling.

HVORDAN I HULESTE

havnet Yasmin på Haukeli, midt i snørike Vest-Telemark.

- Jeg er halvt indisk. Pappa møtte mor i London. Der ble jeg unnfanget og født. Og der bodde vi til jeg var to år, så bar det hjem til Haukeli. Litt uflaks for meg, egentlig, for jeg kunne ikke fordra snø som barn. Og på Haukeli er det bare noen dager dårlig skiføre i løpet av et år, humrer Yasmin.

- Det er helt grusomt å fryse på beina 99 prosent av året. Jeg hadde dårlig gli, dårlige ski og ellers dårlig utstyr. Nå, derimot, har jeg begynt med både bortoverski, Telemark-kjøring og slalåm. Jeg ble kastet ut i løypa av en venn på Beitostølen for noen år siden, og hittil er det blitt tre påsker på Beito. Kommer nesten rett derfra nå også. Vi fisket fjellørret på Valdresflya. Den største var på 3,2 kilo! Kokt fjellørret er forresten julemat der jeg kommer fra. Det og fiskesuppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer