Ylvis blir portrettert i New York Times

«Den grå damen» planlegger stort lørdagsintervju med de norske humoristene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når det bejublede brødreparet reiser tilbake til New York i kveld, er det ikke bare for å være gjester på store amerikanske talkshow som «Late Night With Jimmy Fallon» og «The Today Show With Carson Daly».

Ifølge Bergensavisa har også New York Times booket Bård og Vegard til et intervju. Det skal dreie seg om et stort portrettintervju som trykkes i avisas lørdagsutgave neste helg.

I avisverdenen er det knapt noe organ som henger høyere enn «den grå damen» som New York Times kalles av sine abonnenter. Med sine kontorer nært Times Square (som er oppkalt etter avisa, ikke motsatt), sin erkekonservative fullformatslayout og sine høye journalistiske standarder (nåja, ikke uten unntak) dreier det som om gullstandarden innen avismakeri.

- Det er mildt sagt en stor ære for Bård og Vegard å bli portrettert i verdens feteste avis, sier Ylvis-manager Jørgen Thue til BA, som også hevder å vite at de to skal møte produsentene bak storhiten «The Fox», Stargate, til samtaler om en mulig oppfølger.

Stjernene i TVNorge-showet «I kveld med Ylvis» har tidligere vært gjester på talkshowet til Ellen DeGeneres, etter at revelåta tok av på Youtube og - når den ble gitt ut offisielt som single - klatret oppover Billboard-lista.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer