Ylvis gikk i svart, men satte likevel seer-rekord

- Dette er helt vanvittig.

(Dagbladet): - Dette er helt vanvittig! Det er tydelig at «The Fox» har vært med å bygge store forventninger til premieren, skriver programsjef i TVNorge og SBS Discovery, Jarle Nakken i en pressemelding.

534 000 så premieren på den tredje sesongen av «I kveld med Ylvis» på TVNorge i går. Det er ny premiererekord for brødrene. Et kvarter ut i sendingen stabiliserte seertallene seg på 600 000.

«I kveld med Ylvis» gikk også samtidig med «Charterfeber» på TV3 og «Sigrid blir mamma» på TV 2. Talkshowet fikk en total seerandel på 32,2 prosent.

Til sammenligning hadde fjorårets premieresending 341 000 seere.

Gikk i svart
Talkshowet «I kveld med Ylvis» hadde premiere på TVNorge i går kveld. Kort tid ut i sendinga gikk skjermen i svart. Seks minutter seinere var gutta tilbake på lufta.

- Vi hadde en teknisk feil, så programmet har blitt noen minutter forsinka, men nå ruller det og går som det skal. Ingen går glipp av noen ting, sa presseansvarlig for I kveld med Ylvis, Bjørn Asgeirsson til Dagbladet i går.

- Tom for batteri
Etter en lang innspillingsdag og en hektisk periode med ferdistilling av program, mange møter og avtaler i pressen, var det to slitne Ylvisbrødre Dagbladet møtte bak scenen.

- Dere sa før opptak at dette nå var første gang dere virkelig kunne skappe av på lang tid?

- Det er på en måte sant, plutselig handler det om det det skal handle om. Nå er vi tomme for batteri. Jeg tror ikke det blir helt crazy-bananas på premierefesten. Jeg skal innom å si hei, så tror jeg at jeg skal hjem å sove litt, forteller Bård Ylvisåker rett etter sending.

Under gårsdagens episode var det duket for visning av musikkvideoen The Fox, som i skrivende øyeblikk har passert 16,5 millioner visninger på nettstedet Youtube.

Blant annet fikk vi oppleve en «rasende» Calle Hellevang-Larsen slakte musikkvideoen han ikke fikk være med i, til et soleklart «terningkast: NEI!»

PREMIERE: Brødrene Vegard (t.v.) og Bård Ylvisåker hadde premiere på tredje sesongen av talkshowet i går kveld. Her er de i lokalene til produksjonsselskapet Concorde som de eier og driver selv. Foto: Christian Roth Christensen
PREMIERE: Brødrene Vegard (t.v.) og Bård Ylvisåker hadde premiere på tredje sesongen av talkshowet i går kveld. Her er de i lokalene til produksjonsselskapet Concorde som de eier og driver selv. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer