Ylvis gjør comeback med spesielt program

Ikke akkurat hverdagskost på tv-fronten.

TILBAKE: Ylvis. Foto: Pål S. Schaathun / TVNorge
TILBAKE: Ylvis. Foto: Pål S. Schaathun / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TVNorge lanserer i dag satsingen sin til for våren 2018.

Etter å ha hatt en pause fra tv-skjermen etter «I kveld med Ylvis», er Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker nå tilbake med et nytt program.

Det blir kalt «Stories from Norway» og gir liv til en ny tv-sjanger: Undersøkende musikal.

Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg en sak fra virkeligheten.

- Vi har forsøkt å velge saker og hendelser som sier noe om Norge, men vi har gjort det vår måte, sier Vegard Ylvisåker.

- Som en treåring

Han forklarer at det har vært interessant å lage tungt drama rundt noe lite. I det nye programmet ønsker de å gi de små tingene veldig stor oppmerksomhet

- Av og til kan man sammenligne Norge med en treåring som skal kle på seg selv. Buksa kommer på bak fram og skoa på feil fot. Noen ganger tar vi rett og slett på oss for store oppgaver, og vi blir det lille landet i nord som prøver så godt vi kan, sier Vegard Ylvisåker.

VRIENT MINIBANKBESØK: På «I kveld med Ylvis» lures tilfeldige kunder trill rundt med den talestyrte minibanken. Video: I kveld med Ylvis / TV Norge Vis mer Vis mer Vis mer

Ellers får «Neste sommer», «71 grader nord», «Helt perfekt» og «Brille» nye sesonger.

Av andre nye programmer har også «Vintereventyret», der man følger innbyggere i Tromsø som kaster seg på hypen med vinterturisme og nordlys, samt «I kongens klær», hvor man følger hele førstegangstjenesten i Garden, premiere til neste år.

Ble mor

En som skulle ha vært til stede, er sportsanker Susanne Wergeland. Hun fødte imidlertid i går sitt første barn, på Halloween.

- Barnet er veldig snilt med oss foreløpig og sover for det meste. Mor er litt sjokket over hvor tøft det var å føde, og overrasket over hvor bra jeg har det allerede i dag. Alt gikk ganske normalt for seg og vi har det fint alle tre, skriver hun.

HESTETRØBBEL: Bård, Calle og Magnus setter seg til hest for å redde storebror Vegard fra Heimevernsøvelse midt i oppkjøringa til talkshowet. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer