Ylvis gjør som Bård og Harald

Starter eget produksjonsselskap.

NYTT SELSKAP:  Bård og Vegard Ylvisåker gjør som sine komikerkollegaer og starter eget produksjonsselskap. Foto: Anders Grønneberg
NYTT SELSKAP: Bård og Vegard Ylvisåker gjør som sine komikerkollegaer og starter eget produksjonsselskap. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker, bedre kjent som Ylvis, starter nå sitt eget tv-selskap. Det skriver Kampanje.com.

- Dette er noe vi har tenkt på i mange år og vi følte at tiden var moden nå. Da TVNorge også ønsket å satse skikkelig, var det bare å sette i gang, sier Vegard og Bård Ylvisåker ifølge nettstedet.

Som Giertsen og Eia Brødrenes talkshow «I kveld med Ylvis» ble godt mottatt da det gikk på TVNorge i fjor, og premieren ble sett av nærmere en halv million seere. Det ble produsert av Funkenhauser, som er selskapet til komikerduoen Harald Eia og Bård Tufte Johansen. Funkenhauser ble opprettet i 2010, og produserer også «Brille» på NRK.

Thomas Giertsen har også sitt eget produksjonsselskap, Feelgood, som ble etablert i 2003. Ylvis-brødrene går nå altså i sine komikollegaers fotspor. Produksjonsselskapet har fått navnet Concorde TV.

- Ylvis-brødrene skal være med på å gjøre TVNorge til norgesmestre i humor. «I kveld med Ylvis» inngår som en del av vår langsiktige satsing, og vi er stolte av å ha gutta på skjermen. Vi gleder oss voldsomt til høsten, sier Harald Strømme, administrerende direktør i TVNorge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer