NYTT SELSKAP:  Bård og Vegard Ylvisåker gjør som sine komikerkollegaer og starter eget produksjonsselskap. Foto: Anders Grønneberg
NYTT SELSKAP: Bård og Vegard Ylvisåker gjør som sine komikerkollegaer og starter eget produksjonsselskap. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Ylvis gjør som Bård og Harald

Starter eget produksjonsselskap.

(Dagbladet): Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker, bedre kjent som Ylvis, starter nå sitt eget tv-selskap. Det skriver Kampanje.com.

- Dette er noe vi har tenkt på i mange år og vi følte at tiden var moden nå. Da TVNorge også ønsket å satse skikkelig, var det bare å sette i gang, sier Vegard og Bård Ylvisåker ifølge nettstedet.

Som Giertsen og Eia Brødrenes talkshow «I kveld med Ylvis» ble godt mottatt da det gikk på TVNorge i fjor, og premieren ble sett av nærmere en halv million seere. Det ble produsert av Funkenhauser, som er selskapet til komikerduoen Harald Eia og Bård Tufte Johansen. Funkenhauser ble opprettet i 2010, og produserer også «Brille» på NRK.

Thomas Giertsen har også sitt eget produksjonsselskap, Feelgood, som ble etablert i 2003. Ylvis-brødrene går nå altså i sine komikollegaers fotspor. Produksjonsselskapet har fått navnet Concorde TV.

- Ylvis-brødrene skal være med på å gjøre TVNorge til norgesmestre i humor. «I kveld med Ylvis» inngår som en del av vår langsiktige satsing, og vi er stolte av å ha gutta på skjermen. Vi gleder oss voldsomt til høsten, sier Harald Strømme, administrerende direktør i TVNorge.

To sesonger til Etter «I kveld med Ylvis» på TVNorge i fjor, sto brødrene fra Bergen på scena med showet «Ylvis 4».

Kampanje.com skriver at Ylvis har undertegnet kontrakt med TVNorge for to nye sesonger av talkshowet «I kveld med Ylvis».

Christian Løchstøer skal være redaktør, Ole Martin Hafsmo ha regi og Fredrik Kvåle Dørum være produsent i det nyoppstartede Concorde TV.

HAR OGSÅ SELSKAP:  Bård Tufte Johansen og Harald Eia opprettet selskapet Funkenhauser i 2010.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HAR OGSÅ SELSKAP: Bård Tufte Johansen og Harald Eia opprettet selskapet Funkenhauser i 2010. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer