<strong>NESTEN PÅ TOPP:</strong> Etter tre uker på den amerikanske Billboard-singellista «Hot 100» tidligere, ligger gutta for øyeblikket på en åttende plass. Foto: TVNorge
NESTEN PÅ TOPP: Etter tre uker på den amerikanske Billboard-singellista «Hot 100» tidligere, ligger gutta for øyeblikket på en åttende plass. Foto: TVNorge Vis mer

Ylvis har nesten klatret seg til topps på Billboard-lista

Nye tall presentert i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis' megahit «The Fox» gjør det stadig skarpere.

Topp ti - av 100 Etter tre uker på den amerikanske Billboard-singellista «Hot 100» tidligere, ligger gutta for øyeblikket på en åttende plass.

Det er opp fem plasser siden forrige ukes 13. plass.

Selve lista på nettsiden til Billboard er ikke oppdatert, men plasseringen bekreftes i en redaksjonell omtale som du kan lese her.

Stopper ikke her Det som nå skjer Ylvis, er nærmest en sensasjon. Dagbladets musikkekspert, Sven Ove Bakke, tror ikke det vil stoppe her:

- En åttendeplass er en sensasjonell plassering i norsk sammenheng.

- Dynamikken i virale suksesshistorier som «Gangnam Style» og «The Fox» tilsier at Ylvis ikke behøver å stoppe på 8. plass heller. Dette fenomenet vil leve sitt eget liv lenge, sier Bakke.

Puster A-ha i ryggen Ylvis har nå 92 artister bak seg på «Hot 100»-lista, og bare sju foran seg. Skal de klare det A-ha gjorde med «Take on Me» i 1985, da de havnet på 1. plass?

Monsterhiten debuterte med en 29. plass 11. september på den prestisjetuinge hitlista.

Billboard «Hot 100» sammenfatter hver uke antall streaminger og nedlastninger for å finne ut hvilken låt som er mest populær i USA akkurat nå.

Mandag 9. oktober er Ylvis-brødrene på nytt gjester i et stort amerikansk talk-show. Tidligere denne uke ble det kjent at de skal til «Late Night With Jimmy Fallon» og framføre «The Fox».

77 millioner på Youtube Kanalen har et snitt på 1,7 millioner og er kjent for å ha flere av verdens største kjendiser som gjester.

«The Fox» er nå sett av nærmere 77 millioner på Youtube.

Forrige uke klatret den fra 25. til 13. plass på Billboard «Hot 100».

Av norske artister er det bare A-ha og deres «Take on Me» som har klart å kapre den gjeveste Billboard-plassen. Det skjedde i 1985.
Dagbladet skrev tidligere i kveld at «The Fox» hadde klatret ytterligere på den amerikanske Billboard-lista, til en 13. plass. Det var forrige ukes plassering. Vi beklager misforståelsen, men nå er altså den nye lista publisert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer